İşin Geleceğini 1 Ekim'de Endüstri 4.0 Zirvesinde Uygulamalı Gör!

Endüstri 4.0 Zirvesi; üretim sanayi, akıllı fabrika, dijital dönüşüm, yapay zeka ve otonomizasyon konu başlıkları altında 1-3 Ekim tarihleri arasında, İstanbul Yeşilköy’deki WOW Kongre Merkezi’nde 2’nci kez gerçekleştirilecek. Detaylar haberimizde..

Endüstri 4.0 Zirvesi; üretim sanayi, akıllı fabrika, dijital dönüşüm, yapay zeka ve otonomizasyon konu başlıkları altında 1-3 Ekim tarihleri arasında, İstanbul Yeşilköy’deki WOW Kongre Merkezi’nde 2’nci kez gerçekleştirilecek.

Günümüzde sadece büyük şirketler değil, KOBİ’ler de Endüstri 4.0 ile ilgili yatırımlar yapıyor. Endüstri 4.0 için yapılan yatırımların uygulama örnekleri sektör sektör ele alınarak, büyükten küçüğe tüm firmalara rehberlik etmeyi amaçlıyor.

Zirve, Büyük Firmalara ve KOBİ'lere Nasıl Bir Katkı Sunacak?

Zirvede firmalar: ''Hangi markalar benim sektörümde, bu markalar endüstri 4.0 ile ilgili ne tür çözümler geliştiriyor, bu alanda yatırım yaparsam sonuçları ne olur'' sorularına yanıt bulurken, Çalışanlar ise: ''İşin geleceğini, Endüstri 4.0 Zirvesi’nde uygulamalı olarak yakından görebilecek.

Gelişen teknoloji doğrultusunda günümüzdeki fabrikaların büyük bir kısmı, Endüstri 4.0’a uyumlu olmayan yatırım ürünlerini almayı tercih etmiyor. Bu da günümüzde, büyük ya da küçük tüm firmaların teknolojiye ayak uydurma ve entegre olma zorunluluğunu ortaya koyuyor.

Yurt içinden ve yurt dışından birçok firmanın katılımı ile yurt içinde ve yurt dışında uygulanan örneklerin sunulacağı Endüstri 4.0 Uygulamaları Zirvesi ve Sergisi, KOBİ’lerin ve büyük firmaların sorularına cevap olacak ve her sektöre katkı sunacak şekilde düzenlendi.

Robot Yatırımları Zirvesi ile Eş Zamanlı Olarak Gerçekleştirilecek

Endüstri 4.0 Zirvesi, Robot Yatırımları Zirvesi ile eş zamanlı olarak gerçekleştirilecek. Ziyaretçiler tek bir giriş kartıyla iki zirveyi de ziyaret edebilecekler. 1-3 Ekim tarihleri arasında, İstanbul Yeşilköy WOW Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan Endüstri 4.0 Zirvesi’ne katılmak için kayıt yaptırmak gerekiyor.

Endüstri 4.0 Zirvesi hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz wwww.endustri40zirvesi.com web adresini ziyaret edebilirsiniz.

Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor