Dijital Gelecek, 27 Kasım'daki Vizyoner19 Zirvesinde Başlıyor!

Türkiye’nin en büyük ve küresel ölçekte en yaygın sermaye platformu MÜSİAD tarafından iki yılda bir düzenlenen VİZYONER Zirvesi, “Dijital Gelecek” temasıyla 27 Kasım 2019 tarihinde 3.kez kapılarını aralıyor. Detaylar haberimizde..

Türkiye’nin en büyük ve küresel ölçekte en yaygın sermaye platformu MÜSİAD tarafından iki yılda bir düzenlenen VİZYONER Zirvesi, “Dijital Gelecek” temasıyla 27 Kasım 2019 tarihinde 3.kez kapılarını aralıyor.

İnsan odaklı, katma değeri yüksek ve milli üretim vizyonuyla çalışmalarını sürdüren MÜSİAD, dünyada meydana gelen teknolojik gelişmelere dikkat çekmek amacıyla; bu yılki Vizyoner19 Zirvesi’nin konusunu “Dijital Gelecek” olarak belirledi. Türkiye’nin bölgesinde söz sahibi, küresel ölçekte ise etkin bir rol oynayan ülke olmasının teknolojik bağımsızlık ve sürdürülebilir ekonomik gelişmelerle doğrudan ilgili olduğunu düşünen MÜSİAD, teknolojiye yön veren isimleri Vizyoner19 Zirvesi’nde ağırlayarak bu alanda toplumsal düzeyde bir farkındalık oluşturulmasını amaçlıyor.

Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenecek zirvede; ”Dijital Ekonomi ve Paranın Geleceği”, “Küresel Pazarda Milli Sanayi ve Üretim” ,“Ticaretin Dijital Ekosistemi”, “Geleceğin Şehirleri ve Kaynakları”, “Milli Teknoloji Hamlesi ve Dijital Türkiye” ile ‘’Dijital Gelecekte Değerlerimiz’’ konuları 6 farklı oturumda kapsamlı bir şekilde ele alınacak.

Türkiye ve dünyadan önde gelen uzman, akademisyen ve iş insanlarının katılımlarıyla gerçekleştirilecek zirvede, güncel teknolojik çalışmalar ve teknolojinin (gelişmesi ile) sosyal ve ekonomik değişimler kapsamlı bir şekilde ele alınacak. Zirvede, Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi Başkanı Ali Taha Koç, Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi Başkanı Arda Ermut, Mindmaze Yapay Zeka Teknolojileri Lideri Martin Ciupa ve Global Resources Partnership Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Öğütçü olmak üzere; alanında öncü birçok isim konuşmacı olarak yer alacak.

Vizyoner Programları Türkiye’nin Milli Stratejilerini Harekete Geçiriyor

Konuya ilişkin değerlendirmede bulunan MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan, Vizyoner programlarının Türkiye’nin milli stratejilerine ve hareket planlarına yol gösterici olduğunu belirtti. Vizyoner Zirvesi’nin ilk olarak 2015 yılında düzenlenmeye başladığını ve bu yıl 3.kez gerçekleştirileceğini vurgulayan Kaan, önceki dönemlerde “Gelecekle İş Yapmak” ile “Değişen Dünyada Yeni Türkiye” konularının irdelendiğini, bu yıl da o konulara paralel olarak “Dijital Gelecek” temasının işleneceğini kaydetti. Dünyanın her sektörü etkileyen dijital ve teknoloji gelişmeleriyle hızlı bir değişime girdiğini ve yakın gelecekte siyasi, ekonomik ve kültürel manada birçok yeniliğe gebe olduğunu ifade eden Kaan, Türkiye’nin bu gelişmeleri yakalamasının Milli Teknoloji Hamlesini başarı ile gerçekleştirmesini ve gelecekte söz sahibi bir ülke olması açısından önemli olduğunu vurguladı.

27 Kasım 2019 tarihinde iş ve akademi dünyasından 4 bin kişinin katılımlarıyla Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenecek zirvede sizler de yerinizi almayı unutmayın.

Vizyoner19 Zirvesi hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz www.musiadvizyoner.org web adresini ziyaret edebilirsiniz.

Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor