Tatil Alternatifi Arayan Girişimcilere Ölüdeniz Tatil Fırsatları

2019 yılında kurulan otel arama motoru Otelleri.Net, otelleri kullanıcı ile buluşturmayı hedefliyor. Girişim, tatil alternatifi arayan girişimcilere aradığı kriterlere en uygun oteli bulmasında yardımcı oluyor.

Muğla Fethiye’nin plajları ile popüler noktası Ölüdeniz, hem yerli hem de yabacı ziyaretçilerine rüya gibi bir tatilin kapılarını aralamakta. Hayranlık uyandıran koylarının yanı sıra bölge, geniş yeşil alanlara ve tarihi zenginliğe sahip. Kelebekler Vadisi, Kabak Koyu ve Likya Yolu, mutlaka görmeniz önerilen yerler arasında.

Tarihin, doğanın ve masmavi denizin buluştuğu bu cennet köşe, turizm alanında gelişmiş olup, farklı zevk ve bütçelere hitap edebilen tesis çeşitliliği konuklar için avantaj sunmakta. Bu otellerin konuklarına sunduğu Ölüdeniz tatil fırsatları ile siz de en konforlu seçenekleri, uygun fiyatla deneyimlemenin keyfine varabilirsiniz.

Erken Rezervasyon Avantajı Sunan Ölüdeniz Resort By Z Hotels

Doğanın tüm güzelliklerine hakim bir noktada konumlanan Ölüdeniz Resort By Z Hotels, hem dinlendirici hem de eğlenceli bir tatil fırsatı sunmakta. Kelebek Vadisi ve Ölüdeniz’e oldukça yakın konumda yer alan tesis bu yönü ile yeni yerler keşfetmek isteyen konuklara avantaj sağlamakta. Her şey dahil konseptinde hizmet veren Ölüdeniz Resort By Z Hotels, sınırsız bir lezzet deneyiminin yanı sıra 220 şık ve konforlu odası ile beğeni kazanıyor. Denize sıfır konumlanan ve özel plaj olanağı sunan otelde, alternatif olarak 2 adet açık yüzme havuzu da bulunmakta. Ruhunuzu ve bedeninizi stresten arındıracak hizmetler SPA merkezinde sunulmakta olup, küçük misafirleri ise mini club en eğlenceli aktivite seçenekleri ile ağırlıyor. Keyif dolu bir tatil için seçiminizi tesisten yana yapabilir, erken rezervasyon ile en uygun tatil fırsatını yakalayabilirsiniz.

Özel Havuzlu Villalarda Yüksek Konfor Sunan Sahra Su Holiday Village

En konforlu oda seçeneklerinin yanı sıra özel havuzlu villaları ile doğanın güzelliklerini lüks olanaklarla yaşamanıza olanak sunan Sahra Su Holiday Village, Ölüdeniz’in en çok tercih edilen tesisleri arasında yer alıyor. Tam pansiyon konseptinde hizmet veren tesisin 2 adet açık yüzme havuzu ve 1 adet kaydıraklı havuzu bulunmakta. Denize 1 km mesafede konumlanan otelde, özel plaj hizmeti sunulmakta. Doğanın sunduğu tüm aktivite olanaklarını deneyimleyebileceğiniz Sahra Su Holiday Village’da paragliding, jeep safari, at biniciliği seçenekleri öne çıkmakta. Masaj, hamam ve SPA dinlenme alanları ise bu heyecan dolu aktiviteler sonrasında en dinlendirici anlar için sizleri beklemekte.

Denize Sıfır Konumu ile Öne Çıkan Hotel Meri

Denizin renginin canlılığına ve yemyeşil ormanların bu manzarayla eşsiz harmanına hayran kalacağınız konumu ile öne çıkan Hotel Meri, tüm konuklarına yüksek konfor standartları sunarak, kusursuz bir tatil fırsatı sunuyor. Mavi bayraklı özel plaj, manzarasıyla büyüleneceğiniz denizde keyifli bir serinleme deneyimi sunmakta olup, tercihi havuzdan yana olan konuklar içinse çocuk ve yetişkinler için özel seçenekler yer almakta. 94 oda kapasitesinde hizmet veren Hotel Meri, bu konaklama birimlerini aileler ve çiftler için farklı kapasitelerde tasarlamış. Her şey dahil konsepti, yiyecek içecek hizmetlerinde avantaj sağlarken, dolu dolu bir yaz tatili için su sporlarından SPA olanaklarına kadar pek çok hizmet otel bünyesinde yer almakta.

Ölüdeniz tatiliniz için önerdiğimiz 3 otelden çok daha fazlasını incelemek ve tesislerin detaylı açıklamalarını görmek için otellerinet adresine tıklamanız yeterli.

Bu içeriği 6.777 kişi okudu.
Kategori: Fırsat / Kampanya, Yaşam, Yeni Girişim

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor