Btyk ile Etiketli İçerikler

3 Yazarımız bu etiket ile 4 İçerik yayınladı, bu içerikler 0 yorum aldı.
Fikri Işık: Dünya'ya Yeni Teknolojiler Sunmak İstiyoruz!

Fikri Işık: Dünya'ya Yeni Teknolojiler Sunmak İstiyoruz!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık: "Yerli otomobil projemizi geliştirirken ortaya sadece bir otomobil çıkarmakla yetinmek istemiyoruz. Sürücü kontrol ünitesi veya otonom araç sistemleri gibi alanlarda dünyaya yeni teknolojiler de sunmak istiyoruz" dedi. Detaylar haberimizde.. 
Fikirler ve Girişimciler Teknoloji Transferi Platformunda Buluşuyor!

Fikirler ve Girişimciler "Teknoloji Transferi Platformu"nda Buluşuyor!

Şubat 2015 itibarıyla hayata geçirilen Teknoloji Transferi Platformu sitesi buluş sahipleri ile girişimcileri buluşturuyor. Sitede patent, faydalı model veya tasarım korumasına sahip teknolojilerin transferiyle ilgili veriler de yayımlanıyor. Detaylar haberimizde.. 
TÜBİTAK 1511'de 378 Projeye Tam 415 Milyon Lira Destek!

TÜBİTAK 1511'de 378 Projeye Tam 415 Milyon Lira Destek!

TÜBİTAK 1511 programında; belirlenen 9 öncelikli alandan 6’sı (sağlık, gıda, enerji, makine imalat, bilgi ve iletişim (BİT) ve otomotiv) ile ilgili 94 adet çağrı açıldı ve bu çağrıların sonunda 378 projeye 415 milyon liralık destek sağlandı. Detaylar haberimizde.. 
Huzurlarınızda TÜBİTAK'ın 50 Yıllık Öyküsü

Huzurlarınızda TÜBİTAK'ın 50 Yıllık Öyküsü

1963 yılında kurulan ve Türkiye’nin bilim, teknoloji ve yenilik alanındaki çalışmalarına yön veren TÜBİTAK, 50 yıl boyunca birçok ilke ve önemli başarılara imza attı. İşte TÜBİTAK’ın 50 yıllık öyküsü!