Bu Gençlikte İş Var ile Etiketli İçerikler

4 Yazarımız bu etiket ile 10 İçerik yayınladı, bu içerikler 0 yorum aldı.
TÜSİAD Bu Gençlikte İŞ Var! 2020 Ödülleri Sahiplerini Buldu

TÜSİAD Bu Gençlikte İŞ Var! 2020 Ödülleri Sahiplerini Buldu

Türkiye'nin 80 ili ve 183 üniversitesinden başvuru alan, Türkiye'nin en yaygın erken aşama girişimcilik programı TÜSİAD Bu Gençlikte İŞ Var!'ın 2020 Ödül Töreni 9 Temmuz Perşembe günü (bugün) çevrimçi ortamda gerçekleşti. 
TÜSİAD Bu Gençlikte İŞ Var!'ın 2020 Dönemi Başvuruları Başladı

TÜSİAD Bu Gençlikte İŞ Var!'ın 2020 Dönemi Başvuruları Başladı

TÜSİAD'ın üniversite öğrencilerine yönelik girişimcilik programı TÜSİAD Bu Gençlikte İŞ Var!'ın 2020 dönemi başvuruları başladı. Her yıl binlerce girişimci adayının başvurduğu Program 9 Aralık 2019'a kadar başvuru kabul edecek. Detaylar haberimizde.. 
Bu Gençlikte İŞ Var! Programının 2019 Kazananları Açıklandı!

"Bu Gençlikte İŞ Var!" Programının 2019 Kazananları Açıklandı!

Üniversite öğrencilerine, yenilikçi bakış açısı ve girişimcilik yetkinliği kazandırmak amacıyla eğitimden networkinge, kuluçkadan mentorluğa kadar geniş yelpazede destek sağlayan “TÜSİAD Bu Gençlikte İŞ Var!” Programının 2019 yılı kazananları açıklandı. Detaylar Haberimizde.. 
TÜSİAD Bu Gençlikte İş Var'ın 2019 Girişimcileri Seçildi

TÜSİAD Bu Gençlikte İş Var'ın 2019 Girişimcileri Seçildi

Türkiye genelinde üniversite öğrencilerine, yenilikçi bakış açısı ve girişimcilik yetkinliği kazandırmak amacıyla 2011'den bu yana düzenlenen TÜSİAD Bu Gençlikte İŞ Var! programının en önemli etaplarından biri olan Girişimcilik Kampı bu yıl 5-9 Şubat tarihleri arasında gerçekleşti. Detaylar 
TÜSİAD Bu Gençlikte İş Var, Girişimcilik Programına Dönüşüyor!

"TÜSİAD Bu Gençlikte İş Var", Girişimcilik Programına Dönüşüyor!

2011 yılından beri düzenlenen “TÜSİAD Bu Gençlikte İŞ Var!” bir iş fikri yarışmasının ötesine geçiyor. “TÜSİAD Bu Gençlikte İŞ Var!” artık bir “Girişimcilik Programı” olarak gençlere destek verecek. Detaylar haberimizde.. 
Bu Gençlikte İŞ Var! Yarışmasının 2018 Kazananları Açıklandı!

Bu Gençlikte İŞ Var! Yarışmasının 2018 Kazananları Açıklandı!

TÜSİAD tarafından, geleceğin genç girişimcilerine, iş dünyasının deneyimlerini sunma amacıyla düzenlenen “TÜSİAD Bu Gençlikte İŞ Var!” yarışmasının 2018 döneminde geçen yılın katılım rekoru kırıldı. Detaylar haberimizde.. 
TÜSİAD Bu Gençlikte İŞ Var! Yarışması Yeni Dönem Başvuruları Başladı!

TÜSİAD Bu Gençlikte İŞ Var! Yarışması Yeni Dönem Başvuruları Başladı!

TÜSİAD tarafından üniversite gençliğinin girişimcilik farkındalığını artırmak amacıyla düzenlenen “TÜSİAD Bu Gençlikte İŞ Var!” yarışmasının son başvuru tarihi 8 Kasım 2015. Detaylar haberimizde.. 
Huzurlarınızda Bu Gençlikte İŞ Var! Yarışmasının Kazanan Projeleri

Huzurlarınızda "Bu Gençlikte İŞ Var!" Yarışmasının Kazanan Projeleri

Bu yıl 3’sü düzenlenen TÜSİAD’ın “Bu Gençlikte İŞ Var!” projesi kapsamında dereceye giren iş projeleri 24 Ekim 2013 tarihinde İstanbul Martı Otel’de gerçekleşen törenle açıklandı. Detaylar haberimizde.. 
TÜSİAD'dan Genç Girişimcilere Proje Yarışması

TÜSİAD'dan Genç Girişimcilere Proje Yarışması

TÜSİAD, üniversite öğrencilerini girişimcilik ve yenilikçilik konularında teşvik etmek amacıyla 2011 yılında “Bu Gençlikte İŞ Var!” başlıklı bir proje başlattı. “Bu Gençlikte İŞ Var!” Projesi kapsamında pilot olarak seçilen Ortadoğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) ve Bilkent Üniversitesi öğrenci topluluk ... 
Bu Gençlikte İş Var! Projesi Başladı

"Bu Gençlikte İş Var!" Projesi Başladı

TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Boyner, projenin tanıtım toplantısında, ekonominin en can alıcı konusunun istihdam ve işsizlikle mücadele olduğunu belirterek, işsizlik oranının aşağı çekilmesi için izlenecek politikalar kapsamında gençler arasında girişimciliğin geliştirilmesinin kritik önem taşı ...