Gençler ile Etiketli İçerikler

3 Yazarımız bu etiket ile 5 İçerik yayınladı, bu içerikler 0 yorum aldı.
Gençlerimizin Yüzde 39'u Malesef İdealsiz ve Hedefsiz İş Seçiyor!

Gençlerimizin Yüzde 39'u Malesef İdealsiz ve Hedefsiz İş Seçiyor!

Uluslararası Antalya Üniversitesi tarafından TNS ortaklığıyla gerçekleştirilen araştırmanın sonuçları paylaşıldı. Türkiye çapında gerçekleştirilen araştırmaya göre lise ve üniversite öğrencisi gençlerin yüzde 38,9’u “iş seçiminde kriteri olmadığını belirterek, fark etmez” yanıtını verdi. Detaylar 
Girişim Kampüsü'nden Girişimcilere Fikrini Al Gel! Çağrısı

Girişim Kampüsü'nden Girişimcilere "Fikrini Al Gel!" Çağrısı

Girişimciliği ve gençlerin iş ve meslek sahibi olmasını pek çok projeyle destekleyen Bornova Belediyesi, Lider Yaratıcı Katılımcılar Derneği (LİYAKAT) ve Ege Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ile de işbirliği yaparak 'Girişim Kampüsü' Projesi'ne destek verdi. Detaylar haberimizde.. 
Sürdürülebilir Geleceği Tasarla Yarışmasına Öğrencilerden Yoğun İlgi!

"Sürdürülebilir Geleceği Tasarla" Yarışmasına Öğrencilerden Yoğun İlgi!

Rönesans Holding’in yaratıcı ve özgün fikirlere sahip üniversiteli gençleri sektöre kazandırmak amacıyla, “Sürdürülebilir Geleceği Tasarla” çağrısıyla düzenlediği proje yarışmasına rekor başvuru yapıldı. Detaylar haberimizde.. 
İSTEV, Gençlere Sosyal Girişimcilik Dolu Bir Yaz Sunuyor!

İSTEV, Gençlere Sosyal Girişimcilik Dolu Bir Yaz Sunuyor!

İlim Sanat Tarih ve Edebiyat Vakfı İSTEV "Bu Yıl Farklı Olsun" diyerek gençleri sosyal bir yaz etkinliğinde buluşturuyor. Detaylar haberimizde.. 
Gençler, Türkiye'nin 2023 Stratejisini Bu Proje İle Siz Oluşturun!

Gençler, Türkiye'nin 2023 Stratejisini Bu Proje İle Siz Oluşturun!

Geleceğin liderleri olan gençlerin gelecek 10 yılda Türkiye'nin yüzüncü yılından beklentilerinin somut olarak tartışılıp stratejik bir belgenin oluşturulacağı ve Türkiye'nin çıtasının yükseltileceği bu etkinlik için Türkiye’nin gençlerine çağrıda bulunuyoruz. 18-30 yaşları arasında yüzlerce genc ...