Hayat Boyu Öğrenme ile Etiketli İçerikler

2 Yazarımız bu etiket ile 5 İçerik yayınladı, bu içerikler 0 yorum aldı.
Girişimcilikte Önce Kadın Projesinde Ödüller Verildi

"Girişimcilikte Önce Kadın" Projesinde Ödüller Verildi

Ürettiği ürünleri gelire dönüştürmek isteyen kadınların girişimcilik yetkinliklerini iletişim teknolojilerini kullanarak geliştirmek amacıyla hayata geçirilen “Girişimcilikte Önce Kadın” projesinde başarılı girişimcilere ödülleri 5 Aralık Dünya Kadın Hakları Gününde verildi. Detaylar haberde... 
“Girişimcilikte Önce Kadın”da 15 Bin TL Ödüllü Halk Oylaması Başladı!

“Girişimcilikte Önce Kadın”da 15 Bin TL Ödüllü Halk Oylaması Başladı!

Millî Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü, Türkiye Vodafone Vakfı ve Türkiye Bilişim Vakfı işbirliğiyle 2 yıl önce hayata geçirilen “Girişimcilikte Önce Kadın Projesi” kapsamında girişimcilik yarışmasının yanı sıra bu yıl ilk kez halk oylaması da yapılıyor. Detaylar haberimizde.. 
“Girişimcilikte Önce Kadın”ın Yeni Dönem Eğitimleri 10 İlde Başladı!

“Girişimcilikte Önce Kadın”ın Yeni Dönem Eğitimleri 10 İlde Başladı!

Millî Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü, Türkiye Vodafone Vakfı ve Türkiye Bilişim Vakfı işbirliğiyle hayata geçirilen Girişimcilikte Önce Kadın Projesi’nde yeni dönem eğitimleri 10 ilde aynı anda başladı. Detaylar haberimizde.. 
Vodafone Kadın Girişimciliğin Kapılarını Aralamaya Devam Ediyor

Vodafone Kadın Girişimciliğin Kapılarını Aralamaya Devam Ediyor

Teknolojiyi hayatın hizmetine sunarak toplumsal gelişimin ve değişimin öncüsü olma hedefiyle faaliyetlerini sürdüren Türkiye Vodafone Vakfı, kadınları ekonomik anlamda güçlendirerek, girişimcilik ve gelir fırsatları yaratmaya devam ediyor. Detaylar Haberimizde 
MEB ve Türkiye Vodafone Vakfı 10 Bin Girişimci Kadın Yetiştirecek!

MEB ve Türkiye Vodafone Vakfı "10 Bin Girişimci Kadın" Yetiştirecek!

MEB Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürü Kemal Biçerli, MEB ve Türkiye Vodafone Vakfı arasında, 10 bin kadına girişimcilik eğitimi verilmesini içeren ortak bir protokol hazırlandığını söyledi. Detaylar haberimizde..