Hüsnü Özyeğin ile Etiketli İçerikler

4 Yazarımız bu etiket ile 17 İçerik yayınladı, bu içerikler 3 yorum aldı.
Global Başarılarımızın Daha Çok Konuşulması Gerekiyor!

Global Başarılarımızın Daha Çok Konuşulması Gerekiyor!

7. Ar-Ge Proje Pazarı ve Komponent Yarışması'nda konuşan Özyeğin Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Hüsnü Özyeğin, “Türkiye’de geçen yıl 167 girişim 177 milyon dolar yatırım aldı. Girişimcilikte zamanla Avrupa’daki bazı ülkeleri yakalayacağız” dedi. Detaylar haberimizde.. 
'EY Yılın Girişimcisi' Programına Başvuru İçin Son Gün 2 Şubat!

'EY Yılın Girişimcisi' Programına Başvuru İçin Son Gün 2 Şubat!

Girişimcilik konusunda dünyanın en prestijli iş dünyası ödül programı olarak kabul edilen ve Türkiye’de bu yıl 10’uncusu düzenlenen ‘EY Yılın Girişimcisi’ programı için başvurular devam ediyor. Detaylar haberimizde.. 
Forbes Türkiye 2017 En Zengin 100 Türk Listesi

Forbes Türkiye 2017 "En Zengin 100 Türk" Listesi

FORBES Türkiye, bu yıl 12’nci kez hazırladığı “En Zengin 100 Türk” listesini açıkladı. FORBES 100’de 31 dolar milyarderi ve dokuz yeni isim var. 118 kişinin 46’sı servetini artırdı. Toplam servet 8,2 milyar dolar artışla 102,9 milyar dolar oldu. Detaylar haberimizde.. 
2016 Yılının Yıldız Anadolu Markaları Açıklandı!

2016 Yılının Yıldız "Anadolu Markaları" Açıklandı!

Fibabanka ve Vodafone ana sponsorluğunda, Capital ve Ekonomist dergileri tarafından düzenlenen “Anadolu Markaları Yarışması” sonuçları açıklandı. Detaylar haberimizde.. 
İş Dünyası 25-26 Mart’ta Uludağ Ekonomi Zirvesi'nde Buluşacak!

İş Dünyası 25-26 Mart’ta Uludağ Ekonomi Zirvesi'nde Buluşacak!

Capital ve Ekonomist dergileri tarafından bu yıl beşincisi düzenlenen Uludağ Ekonomi Zirvesi, Grand Yazıcı Otel’de dünyadan ve Türkiye’den birbirinden değerli konuşmacılar ile iş insanlarını ağırlayacak. Detaylar haberimizde.. 
Türkiye İnovasyon Haftası 2015 İstanbul İçin Kayıt Yaptırdınız mı?

Türkiye İnovasyon Haftası 2015 İstanbul İçin Kayıt Yaptırdınız mı?

Türkiye İnovasyon Haftası, bu yıl da insan yaşamının bütün alanlarını etkileyen bilim, inovasyon, teknoloji, tasarım, e-ticaret, girişimcilik, sıra dışı kadınlar, sinema, akıllı kentler, nanoteknoloji, müzik, tıp ve iş dünyasının dünya starlarını ağırlıyor. Detaylar haberimizde.. 
Yenilikçi Rekabet Ve Sürdürülebilir Büyümenin Yolu: Kurumiçi Girişimcilik!

Yenilikçi Rekabet Ve Sürdürülebilir Büyümenin Yolu: Kurumiçi Girişimcilik!

Girişim Fabrikası tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen “Kurumiçi Girişimcilik Konferansı"nda uzman konuşmacılar, kurumlarda girişimcilik değerlerini destekleyen kurum kültürünün sağlanması konusundaki son trendleri, yeni uygulama modellerini ve vizyonlarını dinleyicilere aktırdılar. Detaylar.. 
Kurumiçi Girişimcilik Konferansı 23 Ekim'de İstanbul'da!

Kurumiçi Girişimcilik Konferansı 23 Ekim'de İstanbul'da!

Girişim Fabrikası tarafından düzenlenen "Kurumiçi Girişimcilik Konferansı" 23 Ekim 2014 tarihinde Hilton İstanbul'da gerçekleştirilecek. Detaylar haberimizde.. 
Girişimcinin El Kitabı, Adım Adım Bir Şirket Kurmak!

Girişimcinin El Kitabı, Adım Adım Bir Şirket Kurmak!

Başarılı, karlı, ölçeklenebilir bir girişim nasıl kurulur? Geleneksel yöntemler? Aklınızdan bile geçirmeyin. İşletme okullarında öğretilen, devasa şirketlerin yönetilmesi için kullanılan geleneksel MBA fikirleri girişimciler için bir şey ifade etmez.. Detaylar Haberimizde.. 
FORBES En Zengin 100 Türk Listesi Açıklandı!

FORBES En Zengin 100 Türk Listesi Açıklandı!

FORBES Türkiye, bu yıl dokuzuncusunu hazırladığı “En Zengin 100 Türk” listesini açıkladı. Geçen yıl 44 dolar milyarderinin olduğu listede 19 kişi bu unvanını kaybetti. Bu yıl listede 25 dolar milyarderi yer alıyor. FORBES 100’ün zirvesinde de büyük bir değişiklik var. Detaylar haberimizde.. 
Vodafone'dan İstanbul'a Uluslararası Girişimcilik Merkezi!

Vodafone'dan İstanbul'a Uluslararası Girişimcilik Merkezi!

Türkiye Vodafone Vakfı'nın ülkemizdeki girişimcilik ekosisteminin gelişimi ve küresel ölçekte rekabet edebilirliğine katkı sunacak önemli bir adım atarak, Uluslararası Girişimcilik Merkezi’ni hayata geçiriyor. Vakfın, Kalkınma Bakanlığı'nın himayesinde Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP ... 
Etohum Başarısızlık Zirvesi'nde, Başarısızlık Mercek Altına Alındı

Etohum Başarısızlık Zirvesi'nde, "Başarısızlık" Mercek Altına Alındı

Etohum’un ve Özyeğin Üniversitesi’nin 29 Eylül Cumartesi günü düzenlediği ‘Başarısızlık Zirvesi’nde başarılı girişimciler ve iş dünyasının önde gelen isimleri kendi başarısızlık öykülerini anlattı. Başarısızlıklarından çıkardıkları dersleri izleyicilerle paylaşan ünlü girişimciler, onları başarı ... 
Etohum ve ÖzÜ, 29 Eylül'de Başarısızlık Zirvesi Düzenliyor!

Etohum ve ÖzÜ, 29 Eylül'de "Başarısızlık Zirvesi" Düzenliyor!

29 Eylül 2012 Cumartesi günü Özyeğin Üniversitesi’yle beraber Etohum kampının konusu ”Başarısızlık” olarak belirlendi. Başarısızlık zirvesinde Ali Saydam, Serdar Kuzuloğlu, Prof. Erhan Erkut, Levent Erden, Ali Sabancı, Hüsnü Özyeğin, Emre Kurttepeli konuşmacı olarak katılacaklar. İşte ekonomik kü ... 
Eski Patronunu Geride Bıraktı, Türkiye'nin En Zengini Oldu!

Eski Patronunu Geride Bıraktı, Türkiye'nin En Zengini Oldu!

Fiba Holding’in patronu Hüsnü Özyeğin, 3 milyar dolarlık servetiyle en zengin Türk oldu. Forbes dergisinin açıkladığı ‘En zengin 100 Türk’ listesinde 2. sırayı Özyeğin'in eski patronu Mehmet Emin Karamehmet aldı. İşte girişim dünyamızda isminden sıkça söz ettiğimiz ve artık Türkiye'nin en zengini ol ... 
Bir Girişimcilik Kampı Olan GİLT AKADEMİ '12 de Sizde Yerinizi Alın!

Bir "Girişimcilik Kampı" Olan GİLT AKADEMİ '12 de Sizde Yerinizi Alın!

Türkiye'de bir ilki gerçekleştirecek Kadir Has Üniversitesi Girişimci İnovatif Lider Takımı, GİLT AKADEMİ '12 girişimcilik kampında farklı üniversitelerden 200 öğrenciyi biraraya getiriyor. Türkiye’nin önde gelen şirketlerinden kurucuların veya üst düzey yöneticilerin konuşmacı olarak katılacakları ... 
Türkiye'nin İlk Girişimcilik Lisans Programı Özyeğin'de!

Türkiye'nin İlk "Girişimcilik Lisans Programı" Özyeğin'de!

Girişimciliğe ve girişimcilere yönelik düzenlediği eğitimler ve yaptığı çalışmalarla sık sık haber bültenlerimizde yer verdiğimiz Özyeğin Üniversitesi Türkiye'de bir ilki gerçekleştirerek Girişimcilik Lisan Programı açıyor. Önümüzdeki akademik yıl içinde Özyeğin Üniversitesi, Girişimcilik Lisan P ... 
Özyeğin, Girişimci Fabrikasında Müteşebbis Yetiştirecek

Özyeğin, "Girişimci Fabrikası"nda Müteşebbis Yetiştirecek

Özyeğin Üniversitesi bünyesinde kurulan Girişim Fabrikası müteşebbis yetiştiriyor. Merkezde her sene 8 ile 16 arasındaki yeni firma sahibi 12 ay süre ile eğitilecek. Teorik eğitim alacak müteşebbis adayları, Turkcell’in tecrübesinden faydalanacak. İşte detaylar..