Neslihan Aksun ile Etiketli İçerikler

1 Yazarımız bu etiket ile 4 İçerik yayınladı, bu içerikler 0 yorum aldı.
Dijital Ekosistem: IoT ve M2M Teknoloji Platformları Gerçekleşti!

Dijital Ekosistem: IoT ve M2M Teknoloji Platformları Gerçekleşti!

Bilişim Zirvesi Etkinlik Şirketi “Dijital Ekosistem” ana temasında 24 Ağustos 2017, Perşembe günü gerçekleşti. “Dijital Ekosistem” ana temasında gerçekleşen Teknoloji Platformu etkinliğinde iş dünyası, kamu, akademisyenler, girişimciler ve yatırımcılar bilişim dünyası profesyonelleriyle buluştu. 
Teknoloji Platformları Dijital Evrim Ana Temasıyla Buluştu

Teknoloji Platformları "Dijital Evrim" Ana Temasıyla Buluştu

“Dijital Evrim” ana temasında gerçekleşen Teknoloji Platformu etkinliğinde iş dünyası, kamu, akademisyenler, girişimciler ve yatırımcılar bilişim dünyası profesyonelleriyle buluştu. Detaylar haberimizde.. 
Kamu İle Bilişim Sektörü Ankara'da Bir Araya Geliyor!

Kamu İle Bilişim Sektörü Ankara'da Bir Araya Geliyor!

Devlet kurumlarının üst düzey yetkilileri ve bilişim sektörünün önde gelen teknoloji firmaları, bir kez daha dikkat çeken projeleri, yatırımları konuşmak, paylaşmak için Ankara’da bir araya gelecek. Detaylar haberimizde.. 
Üreten Nesiller İçin Çocuklar İçin Bilişim Zirvesi 23-24 Mayıs'ta İstanbul'da!

Üreten Nesiller İçin "Çocuklar İçin Bilişim Zirvesi" 23-24 Mayıs'ta İstanbul'da!

Çocukların ve gençlerin teknolojide kullanıcı olmaktan bir adım öteye geçmesi, ‘üretici’ olmayı öğrenmesi ve ebeveynlerin bu konuda bilgilendirilmesi amacıyla, Bilişim Zirvesi Etkinlik A.Ş. tarafından 23-24 Mayıs 2015 tarihlerinde Türkiye’nin ilk “Çocuklar için Bilişim Zirvesi” gerçekleştirilecek.