Yıldız Kuluçka Merkezi ile Etiketli İçerikler

2 Yazarımız bu etiket ile 8 İçerik yayınladı, bu içerikler 0 yorum aldı.
Yeni Mezun Girişimcilere Yıldız Kuluçka Desteği

Yeni Mezun Girişimcilere Yıldız Kuluçka Desteği

Kuluçka merkezleri, üniversiteden mezun olur olmaz girişimci olmak isteyenler için çok önemli. Yıldız Teknopark Kuluçka Merkezi, ticarileşme potansiyeli yüksek ve yenilikçi fikre sahip girişimcilere pek çok avantaj sağlıyor. 
Insurtech Devleri 3-4 Nisan'da İstanbul'da Buluşuyor!

Insurtech Devleri 3-4 Nisan'da İstanbul'da Buluşuyor!

İstanbul, sigorta dünyasının yakından takip ettiği önemli bir buluşmaya ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. 3-4 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilecek “Global Insurtech Summit 2019’’'da dünya sigorta sektörünün bugünü ve geleceği konuşulacak.Detaylar haberimizde.. 
Global Insurtech Summit 2019, 3-4 Nisan'da  İstanbul'da!

Global Insurtech Summit 2019, 3-4 Nisan'da İstanbul'da!

EuroEvents ve InsurTech HUB işbirliği ve Yıldız Teknopark ile Yıldız Kuluçka Merkezi'nin destekleriyle gerçekleşirilecek Global InsurTech Summit İstanbul 2019, 3-4 Nisan 2019 tarihlerinde İstanbul'da dünyanın en popüler InsurTech imparatorlarını ağırlayacak. Detaylar haberimizde.. 
‘İlk İşim Girişim’ 2018 Yarışmasının Ödülleri Sahiplerini Buldu!

‘İlk İşim Girişim’ 2018 Yarışmasının Ödülleri Sahiplerini Buldu!

Çalık Holding, Yıldız Teknopark ve Yıldız TTO ortaklığında bu yıl dördüncüsü düzenlenen, ‘Yeni Girişimler’ ve ‘Yeni Fikirler’ olmak üzere iki kategoride gerçekleştirilen ‘İlk İşim Girişim’ yarışmasının kazanan projeleri belli oldu. Detaylar haberimizde.. 
Yeni Girişimler ve Fikirler İlk İşim Girişim Yarışması İle Ödüllendirilecek!

Yeni Girişimler ve Fikirler "İlk İşim Girişim" Yarışması İle Ödüllendirilecek!

Çalık Holding, Yıldız Teknopark ve Yıldız TTO ortaklığında bu yıl dördüncüsü düzenlenen “İlk İşim Girişim” yarışması için başvurular başladı. Detaylar haberimizde.. 
İnovatif Projeler Yıldız Kuluçka’da Şirketleşiyor!

İnovatif Projeler Yıldız Kuluçka’da Şirketleşiyor!

İnovatif projelere, fikir aşamasından itibaren destek vererek bu fikirlerin şirketleşmeye doğru yol almasını sağlayan Yıldız Kuluçka Merkezi, çeşitli alanlarda 90 firmanın gerçekleştirdiği başarılı projelerle ülke ekonomisine katma değer sağlıyor. Detaylar haberimizde.. 
Girişimcilerin Yeni Adresi  Yıldız Kuluçka Açıldı!

Girişimcilerin Yeni Adresi "Yıldız Kuluçka" Açıldı!

Türkiye’de ki girişimcilik ekosisteminin tüm paydaşlarına ev sahipliği yapacak ve bu alanda, Türkiye’nin en büyüğü olma özelliğine sahip Yıldız Kuluçka Merkezi açıldı. Detaylar haberimizde.. 
Türkiye'nin En Büyük Kuluçka Merkezi'nin Açılışına Davetlisiniz

Türkiye'nin En Büyük Kuluçka Merkezi'nin Açılışına Davetlisiniz

Türkiye’de ki girişimcilik ekosisteminin tüm paydaşlarına ev sahipliği yapacak ve bu alanda, Türkiye’nin en büyüğü olma özelliğine sahip Yıldız Kuluçka Merkezi’nin açılışı, 20 Ekim Perşembe günü gerçekleştirilecek. Detaylar haberimizde..