Aylık 20 TL'ye Dershane

Öğrenciler dersleri internet üzerinden ve tıpkı gerçek sınıf ortamındaymış gibi görüntülü olarak takip edebildiği Türkiye’nin ilk internet dersanesi faaliyete başladı.

Öğrenciler dersleri internet üzerinden ve tıpkı gerçek sınıf ortamındaymış gibi görüntülü olarak takip edebildiği Türkiye’nin ilk internet dersanesi faaliyete başladı.



SBS, YGS ve LYS sınavlarına hazırlanan öğrenciler artık en kaliteli eğitimi en uygun fiyatla Türkiye’nin ilk internet dershanesinden alabilecekler.

Eğitimde fırsat eşitliği getirmeyi hedefleyen Türkiye’nin ilk internet dersanesi olan neddershane.com.tr, öğrencilerine aylık 20 TL kayıt ücreti karşılığında hizmet verecek.

Dersler, ülkemizin en seçkin okullarında ders veren 50’yi aşkın öğretmen tarafından hazırlanıyor. www.neddershane.com.tr’nin soru bankasında ise 100.000’i aşkın soru yer alıyor ve öğrenciler deneme sınavlarının yanı sıra testlerle bilgilerini ölçebiliyorlar. Diledikleri zaman öğretmenlerine e-posta göndererek sorular yöneltebiliyorlar. Öğrenciler testler ve hafta sonu girdikleri deneme sınavlarında aldıkları sonuçlara göre Türkiye genelindeki durumlarını da sürekli olarak gözleyebilme imkanına sahipler. www.neddershane.com.tr sunduğu rehberlik hizmetleriyle de fark yaratıyor. Rehber öğretmenler tarafından eksik oldukları konular hakkında yönlendirilen öğrenciler başarıya daha emin adımlarla yaklaşıyorlar. www.neddershane.com.tr’nin eğitim danışmanı ve bir psikolog, interaktif ortamda hazır bulunarak öğrencilere sınav öncesi stresinin giderilmesi gibi konular da dahil olmak üzere çeşitli tavsiyelerde bulunup yol gösteriyor. Dersleri takip etmeyen öğrencilerin başarı şansının azalmaması hedefiyle, velilerine SMS aracılığıyla öğrencilerin durumları hakkında bilgi aktarılıyor.

www.neddershane.com.tr’nin Kurucu Genel Müdürü 31 yıllık eğitimci Hikmet Yılmaz, öğrencilere başarı garantisi verdiklerini belirterek “Öğrencilerimize ve velilerine başarı için söz veriyoruz. Derslerimize %80 oranında devam eden öğrenciler YGS’yi kesinlikle kazanırlar. Bunun için garanti veriyoruz, çünkü öğretmen kadromuzun, eğitimlerimizin ve sistemimizin kalitesinden eminiz. Öğrencilerin tek yapması gereken dersleri günü gününe takip etmek ve sınav sonuçlarına göre eksik gördükleri yönlerini geliştirmek. Bunun için rehber öğretmenlerimiz de kendilerine destek için hazırlar.

Bu içeriği 3.667 kişi okudu.
Kategori: Eğitim / Üniversite, Bilişim / Teknoloji, Yeni Girişim

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor