Etohum Başvuruları Devam Ediyor..!

ETohum 2010-2011 Etkinlik Programı için girişim başvuruları alınmaya başladı bile. Etkinlik programına ve son tarihi 31 Aralık 2010 olan başvurular için gerekli diğer detaylar

Etohum nedir?

Yeni ekonomi konusunda bilgi ve fikir sahibi, kendi internet şirketini kurmak isteyen girişimcilerle; şirketleri, yatırımcıları ve profesyonelleri bir araya getirmeyi amaçlayan platformdur.

Başvuru yapanlar arasından seçilen uygun 15 girişimci ekip “internet girişimciliği kampı” na katılmakta, iş planlarını hazırlarken koçluk ve yönlendirme desteği almakta, hazırladıkları internet girişimciliği iş planlarını bireysel, kurumsal yatırımcı ve şirketlere sunmaları sağlanmaktadır. Girişimcilere ofis yeri ve yazılım desteği, internet erişimi, danışmanlık ve birçok diğer hizmeti seçilen girişimcilere sunmaktadır.

İnternet konusunda yeni iş fikri olan henüz şirketini kurmamış, iş fikrini gerçekleştirmek için şirketini kurmak üzere olan, internet şirketini / yeni girişimi kurmuş, sermaye, yönetim, pazarlama ve diğer desteğe ihtiyacı olan herkes etohum’a başvuru yapabilmektedir.

Ağustos 2010′den Temmuz 2011′a kadar sürecek olan süreçte internet girişimcisi olmak isteyenlere yeni işe başlama bilgisi, uygun girişimcilik ortamının sağlanması ve iş planlarının yatırımcı olabilecek şirket, kişi, yatırımcılar tarafından değerlendirilmesini sağlayacak bir ortamın sağlanması amaçlanmaktadır.

Etohum ne değildir?

  • Bir yarışma değildir
  • Fikrinizi göndereceğiniz bir platform değildir
  • Para ödülü kazanabileceğiniz bir yer değildir

Girişimcilik konusunda bir çok yarışma düzenlenmektedir, ancak etohum bir yarışma değildir. İnternet konusunda bilgisi, fikri olan girişimci adaylarını bilgilendirmek, yönlendirmek, onları doğru iş ağları ile tanıştırabilmek ve kurmayı düşündükleri internet şirketini hayata geçirme sırasında onlara yol göstermek amacı ile faaliyet göstermektedir.

Etohum ile ilgili merak ettiğiniz tüm bilgileri kendi sitesinden detaylıca edinebilirsiniz;  http://www.etohum.com

Gelelim ETohum'un 2010-2011 Etkinlik Programı'na. Bu yıl için girişim başvuruları alınmaya başlandı bile. Etkinlik programına http://www.etohum.com/program sayfasından ulaşabilirsiniz. 1 Ağustos 2010 da başlayan başvuruların son tarihi 31 Aralık 2010. Başvuru için gerekli diğer detayları ise http://www.etohum.com/basvuru sayfasından öğrenebilirsiniz.

Eğer katılacak aktif bir girişiminiz yoksa bile ETohum topluluğunu takip etmenizi tavsiye ediyoruz. http://www.etohum.com/topluluk

Ethohuma katılan tüm girişimcilere şimdiden başarılar diliyoruz. Umuyoruz ki; bu tür Girişimci-Yatırımcı buluşmasını sağlayan organizasyonlar sayesinde pek çok başarı hikayesine hep birlikte tanık olacağız ve başarı haberlerini buradan sizlere duyuracağız.

Sevgi ve Saygılarımızla

Bu içeriği 3.021 kişi okudu.
Kategori: Eğitim / Üniversite, Bilişim / Teknoloji, Yeni Girişim
Yazar İdris Cin Hakkında

Matematik Mühendisi olup, 2005 yılından beri bilişim sektöründe Yazılım Mühendisi olarak çalışmakta olan İdris Cin, 2006'dan beri girişim analizleri yazdığı kişisel blogunu Eylül 2010'da Girişim Haber olarak profesyonelleştirdi. Girişim Haber Yayın Yönetmenliğinin yanısıra özel sektörde Yazılım Proje Yöneticisi ünvanıyla profesyonel hayatına devam etmektedir.

Sonraki Haber »

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor