'SOGLA' Sosyal Girişimciler Yetiştiriyor

SOGLA; açılımı "Sosyal Girişimci Genç Liderler Akademisi" olan, sosyal girişimciliği gençler arasında yaymayı ve bu alanda Türkiye’nin öncü genç liderlerini yetiştirmeyi amaçlayan bir sosyal girişim projesi.

SOGLA; açılımı "Sosyal Girişimci Genç Liderler Akademisi" olan, sosyal girişimciliği gençler arasında yaymayı ve bu alanda Türkiye’nin öncü genç liderlerini yetiştirmeyi amaçlayan bir sosyal girişim projesi.

 

SOGLA, “üretmeye” dayalı sistemiyle ve odağında sosyal girişimcilik, profesyonel koçluk, liderlik ve kişisel gelişim olan aktif uygulamalı eğitim modülleriyle GENÇLERİN sorunlara yenilikçi çözümler getirerek toplumsal dönüşümü sağlamalarına destek olmayı amaçlıyor.

SOGLA, hem sosyal girişimciliği tanımlama ve sosyal girişimci lider geliştirme amacı hem de kişisel gelişim ve profesyonel koçluk yöntemleri ile toplumsal dönüşüm sağlayacak sürdürülebilir sistemleri geliştirme vizyonu ile Türkiye’de bir ilki gerçekleştiriyor.

Bu kapsamda düzenlenen eğitimlerin yenisi için başvurular alınmaya devam ediyor. Eğer siz de sosyal girişimcilik projeleri ile;

  • Toplumun ihtiyaçlarına ve sorunlarına çözüm üretip uygulamasını sağlayan
  • Bireylerin farkındalığını arttırıp kişisel gelişimini üst seviyeye çıkararak toplumsal gelişimi sağlayan

başarılı Ssoyal Girişim Liderlerinden birisi olmak istiyorsanız başvuru için acele edin.

Son başvuru tarihi; 28 Ekim 2010 Perşembe

Başvuru için gerekli forma http://sogla.org/index.php/component/content/article/119 sayfasından ulaşabilir ve eğitim takvimiyle birlikte diğer detayları http://www.sogla.org/ sitesinde bulabilirsiniz.

Sevgi ve Saygılarımızla

Bu içeriği 3.315 kişi okudu.
Kategori: Eğitim / Üniversite, Sosyal Girişimcilik
Yazar İdris Cin Hakkında

Matematik Mühendisi olup, 2005 yılından beri bilişim sektöründe Yazılım Mühendisi olarak çalışmakta olan İdris Cin, 2006'dan beri girişim analizleri yazdığı kişisel blogunu Eylül 2010'da Girişim Haber olarak profesyonelleştirdi. Girişim Haber Yayın Yönetmenliğinin yanısıra özel sektörde Yazılım Proje Yöneticisi ünvanıyla profesyonel hayatına devam etmektedir.

« Önceki Haber

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor