Girişimcilik ve İnovasyon Semineri

Türkiye'de 5-12 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilecek global girişimcilik haftası kapsamında; Girişimcilik ve İnovasyon Semineri, İşletme Mühendisliği Kulübü ve MG Danışmanlık işbirliğiyle 10 Kasım tarihinde İTÜ İşletme Fakültesi C101 Amfisi'nde düzenlenecek. İşte Konuşmacılar; Ahmet Eler - T-box Satış Müdürü Ahmet Sami - Lab-x Kurucusu Gülsüm Çıracı - MG Danışmanlık Kurucusu Tunç Kahveci - Ardıç Teknoloji Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Boyacıgiller - Yatırımcı/Girişimci/Danışman

Türkiye'de 5-12 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilecek global girişimcilik haftası kapsamında; Girişimcilik ve İnovasyon Semineri, İşletme Mühendisliği Kulübü ve MG Danışmanlık işbirliğiyle 10 Kasım tarihinde İTÜ İşletme Fakültesi C101 Amfisi'nde düzenlenecek.

Etkinlik Bilgileri:
Organizatör: Faruk Çetiner
Yer: İTÜ İşletme Fakültesi C101 Amfisi, Maçka / Beşiktaş
Tarih: 10 Kasım 2010 Çarşamba 2010 15:00-19:00
Türü: Konferans
Ücret: Ücretsiz

Konuşmacılar;

  • Ahmet Eler - T-box Satış Müdürü
  • Ahmet Sami - Lab-x Kurucusu
  • Gülsüm Çıracı - MG Danışmanlık Kurucusu 
  • Tunç Kahveci - Ardıç Teknoloji Yönetim Kurulu Başkanı
  • Ziya Boyacıgiller - Yatırımcı/Girişimci/Danışman

Sevgi ve Saygılarımızla

Bu içeriği 3.535 kişi okudu.
Kategori: Etkinlik
Yazar İdris Cin Hakkında

Matematik Mühendisi olup, 2005 yılından beri bilişim sektöründe Yazılım Mühendisi olarak çalışmakta olan İdris Cin, 2006'dan beri girişim analizleri yazdığı kişisel blogunu Eylül 2010'da Girişim Haber olarak profesyonelleştirdi. Girişim Haber Yayın Yönetmenliğinin yanısıra özel sektörde Yazılım Proje Yöneticisi ünvanıyla profesyonel hayatına devam etmektedir.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor