Fizy Tüm Dünyada Dikkatleri Çekmeye Devam Ediyor!

2008 yılının Aralık ayında Ercan Yaris tarafından kurulan ve 2009 Mart ayında duymaya başladığımız Fizy kısa sürede hem Türk internet kullanıcısı hem de tüm dünyaca ilgi görmüş ve online müzik dinleme servisleri kategorisinde oldukça ses getirimişti. Şimdilerde ise; Fizy yeni bir başarısıyla adından söz ettiriyor; ünlü Mashable Ödülleri'nin "Best Music Discovery Service!" kategorisinde ilk beşte yarışıyor.

2008 yılının Aralık ayında Ercan Yaris tarafından kurulan ve 2009 Mart ayında duymaya başladığımız Fizy kısa sürede hem Türk internet kullanıcısı hem de tüm dünyaca ilgi görmüş ve online müzik dinleme servisleri kategorisinde oldukça ses getirimişti.

"Müzik dinlemenin en hızlı ve kolay yolu" sloganıyla yola çıkan Fizy ReklamZ tarafından yatırım aldı ve aşağıdaki infografikte belirtilen adımlarla, başarıyla yayın hayatına devam etti.

İnfografiği detaylıca incelemek için üzerine tıklayabilirsiniz.

Şimdilerde ise; Fizy yeni bir başarısıyla adından söz ettiriyor; ünlü Mashable Ödülleri'nin "Best Music Discovery Service!" kategorisinde ilk beşte yarışıyor.

Bu yıl 4.sü düzenlenen ve dünyanın en iyi sitelerinin kategorik olarak seçildiği Mashable Ödüllerinde En İyi Müzik Servisi kategorisinin iddalı adayı Türkiye’den finale kalmayı başaran tek site olan Fizy oldu.

Yayın hayatına başlamasından bu yana geçen iki yıllık maratonun ardından günde 750 bin ziyaretçiye ulaşan Fizy her gün yüzbinlerce müziksevere bedava müzik keyfi yaşatıyor.

Mashable Ödüllerinde kategori birincilerini belirlemek için finalistler 15 gün boyunca halk tarafından oylanacak. Finalistleri http://mashable.com/2010/12/01/mashable-awards-announcing-the-full-list-of-finalists/ adresinde görebilirsiniz. Oy vermek içinse http://www.mashable.com/awards/votes/category/6?c=6&v=135 adresini kullanabilirsiniz.

Mashable Ödüllerinde Fizy 'e başarılar diliyoruz.

Sevgi ve Saygılarımızla

İdris Cin / Girişim Haber

Bu içeriği 4.061 kişi okudu.
Kategori: Başarı Hikayeleri, Bilişim / Teknoloji, Yarışma
Yazar İdris Cin Hakkında

Matematik Mühendisi olup, 2005 yılından beri bilişim sektöründe Yazılım Mühendisi olarak çalışmakta olan İdris Cin, 2006'dan beri girişim analizleri yazdığı kişisel blogunu Eylül 2010'da Girişim Haber olarak profesyonelleştirdi. Girişim Haber Yayın Yönetmenliğinin yanısıra özel sektörde Yazılım Proje Yöneticisi ünvanıyla profesyonel hayatına devam etmektedir.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor