Girişimci Sohbetler "Sosyal Medya" Paneli

Sosyal medya dediğimizde kullanıcı içeriğinin kendisi ve yayıldığı, yayınlandığı, paylaşıldığı her tür platform akla gelmektedir. Sosyal ağlar, bloglar, mikro bloglar, anlık mesajlaşma programları, sohbet siteleri, forumlar gibi insanların bir biriyle içerik ve bilgi paylaşmasını sağlayan internet siteleri ve uygulamalar sayesinde internet kullanıcıları aradıkları ve ilgilendikleri içeriklere ulaşma fırsatına erişiyor. Sosyal Medya’nın giderek popülerliğini arttırması, artık klasik pazarlama yöntemleri yerine sosyal medyanın ciddi anlamda kullanılıyor olması, sosyal medyanın pazarlama konusunda etki alanlarının ulaştığı devasa boyut ve bunun girişimcilere sunduğu fırsatların konuşulacağı ve konunun birbirinden uzman konuklarının katılacağı “Girişimci Sohbetler”e davetlisiniz.

Sosyal medya dediğimizde kullanıcı içeriğinin kendisi ve yayıldığı, yayınlandığı, paylaşıldığı her tür platform akla gelmektedir. Sosyal ağlar, bloglar, mikro bloglar, anlık mesajlaşma programları, sohbet siteleri, forumlar gibi insanların bir biriyle içerik ve bilgi paylaşmasını sağlayan internet siteleri ve uygulamalar sayesinde internet kullanıcıları aradıkları ve ilgilendikleri içeriklere ulaşma fırsatına erişiyor. Günümüzde dört buçuk milyar insanın sosyal medyayı doğrudan veya dolaylı olarak kullandığı sanılmaktadır.

Peki bu noktalara erişmiş bir kaynağın nasıl daha efektif kullanılabileceğini ve sunacağı fırsatları düşünebiliyor musunuz?

Sosyal Medya’nın giderek popülerliğini arttırması, artık klasik pazarlama yöntemleri yerine sosyal medyanın ciddi anlamda kullanılıyor olması, sosyal medyanın pazarlama konusunda etki alanlarının ulaştığı devasa boyut ve bunun girişimcilere sunduğu fırsatların konuşulacağı ve konunun birbirinden uzman konuklarının katılacağı “Girişimci Sohbetler”e davetlisiniz.

“Girişimci Sohbetler: Sosyal Medya” Paneli

Etkinlik Bilgileri

Yer: İstanbul Teknik Üniversitesi, Maçka Kampüsü, İşletme Fakültesi, C101 Konferans Salonu Maçka
Tarih: 14 Aralık 2010 Salı
Saat: 17.45-19.30: Girişimci Sohbetler: “Sosyal Medya” Paneli

Konuşmacılar

Ufuk Tarhan – Fütüristler Derneği Başkanı ve M-GEN Gelecek Planlama Merkezi Kurucusu
Özgür Alaz – PromoQube Sosyal Medya Pazarlama Şirketi Kurucusu
Ersan Özer – Uzmantv.com ile istanbul.net, ankara.net ve izmir.net arkadaşlık sitelerinin Kurucusu

Kayıt ile İlgili Bilgiler

*Kayıt www.itugirisim.org adresinden gerçekleşmektedir.
*Etkinlik okul sınırı olmadan herkese açık ve ücretsizdir.
*Katılımcılara İTÜ Girişimcilik Kulübü onaylı katılım sertifikası verilecektir
*Organizasyon programı üzerinde değişiklik yapma hakkı İTÜ Girişimcilik Kulübü’nde saklıdır.
 *Etkinlik “Eğitişim” ve “EF Yurtdışı Eğitim” Sponsorluğunda düzenlenmektedir.
*”EF Yurtdışı Eğitim” standına uğrayan katılımcıları sürpriz hediyeler bekliyor.

Bu içeriği 4.238 kişi okudu.
Kategori: Etkinlik
Yazar Erdem Öztürk Hakkında

2006 yılından beri bilişim sektöründe Yazılım Uzmanı olarak yer alan yazar, 2010 Eylül ayından itibaren Kurucu Ortak olarak başladığı Girişim Haber servüneninde; 2014 Nisan ayına kadar girişimcilere ve kobi'lere yön veren haberler yayınladı. Yazar kariyerine bilişim sektöründe özel bir firmada Yazılım Uzmanı olarak devam etmektedir.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor