2011 Buluştrend Buluşmaları Başlıyor!

Geliştrend yazarları ile okurlarının buluşma noktası olan Buluştrend buluşmaları 2011 de yeniden başlıyor. Bu yılın ilk buluşması 15 Ocak 2011′de (yarın) saat 15.00′de Astoria Caffe Nero’da yapılıyor. İşte detaylar..

Geliştrend yazarları ile okurlarının buluşma noktası olan Buluştrend buluşmaları 2011 de yeniden başlıyor. Bu yılın ilk buluşması 15 Ocak 2011′de (yarın) saat 15.00′de Astoria Caffe Nero’da yapılıyor.

Saat 15:00 da başlayıp 18.00′a kadar devam eden buluşmalarda kahveler içiliyor ve katılanlar önde gelen ilham verici girişimcilerle tanışma şansı yakalıyor. Geliştrend kurucusu olan ve Buluştrend buluşmalarını hayata geçirip organize eden Ömer Ekinci Geliştrend'deki etkinlik davetinde; "Genç girişimcileri, girişimci adayların, ufku açık üniversite öğrencilerini bekliyoruz." diyor.

Peki, Geliştrend Nedir? Ne işe yarar?

Geliştrend.com, genç girişimci, yönetici ve patronlara yönelik bir hap-blogdur! 10 ana kategoride 10 değerli uzman yazar tarafından girilen ve hepsi hap niteliğinde, yani hemen uygula-hemen sonuç al  mantığında yazılan yazılardan oluşur. Genç bir girişimciye, işini geliştirirken  ihtiyaç duyacağı küçük ipuçlarını verir.

Geliştrend.com‘da uzun ve teorik yazılar bulunmaz. Olabildiğince uygulanabilir, hatta uygulanmış örneklerle anlatılan pratik örneklerle oluşturulan Geliştrend.com uzun saatler harcayabileceğiniz bir kaynak site değil, hergün 3 dakika okuyup hemen gerçek hayata dönüp uygulamanız gereken yazılardan oluşur.

Bu yılın ilk buluşması 15 Ocak 2011′de (yarın) saat 15.00′de Astoria Caffe Nero’da yapılacak olan Buluştrend buluşmalarının önümüzdeki aylarda her ayın 2. cumartesi Astoria Caffe Nero’da yapılması planlanıyor.

Girişim Haber ekibi olarak bizimde katılacağımız bu güzel etkinliği tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Sevgi ve Saygılarımızla

İdris Cin / Girişim Haber

Bu içeriği 4.452 kişi okudu.
Kategori: Etkinlik
Yazar İdris Cin Hakkında

Matematik Mühendisi olup, 2005 yılından beri bilişim sektöründe Yazılım Mühendisi olarak çalışmakta olan İdris Cin, 2006'dan beri girişim analizleri yazdığı kişisel blogunu Eylül 2010'da Girişim Haber olarak profesyonelleştirdi. Girişim Haber Yayın Yönetmenliğinin yanısıra özel sektörde Yazılım Proje Yöneticisi ünvanıyla profesyonel hayatına devam etmektedir.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor