"Sen de Düşün" Sosyal Sorumluluk Proje Yarışması Başladı!

Müteşebbis Üniversiteliler Bilgi İletişim Topluluğu'nun (MÜNBİT) düzenlediği kendi dalında bir ilk olan; "Sen de Düşün" Sosyal Sorumluluk Proje Yarışması önlisans, lisans ve yüksek lisans öğrencilerinden inovatif, farklı ve girişimci sosyal sorumluluk projeleri bekliyor. Yarışmanın amacı; özgün fikirleri reel hayata indirgemek ve topluma fayda sağlayacak bir platform oluşturup, genç beyinlerin yeni fikirlerinden yararlanarak alışıldık kalıpların dışına çıkan sosyal sorumluluk projelerini yarıştırmak suretiyle Türk toplumunun özünde var olan dayanışma duygusunu harekete geçirmek.

Müteşebbis Üniversiteliler Bilgi İletişim Topluluğu'nun (MÜNBİT) düzenlediği kendi dalında bir ilk olan; "Sen de Düşün" Sosyal Sorumluluk Proje Yarışması önlisans, lisans ve yüksek lisans öğrencilerinden inovatif, farklı ve girişimci sosyal sorumluluk projeleri bekliyor.

Yarışmanın amacı; özgün fikirleri reel hayata indirgemek ve topluma fayda sağlayacak bir platform oluşturup, genç beyinlerin yeni fikirlerinden yararlanarak alışıldık kalıpların dışına çıkan sosyal sorumluluk projelerini yarıştırmak suretiyle Türk toplumunun özünde var olan dayanışma duygusunu harekete geçirmek.

Projeler değerlendirilirken göz önüne alınacak başlıca kriterler şunlar:

Projenin;

  • Şuana kadar uygulanmamış bir proje olması,
  • Akıllara kazınan “sosyal sorumluluk” kalıplarının dışına çıkması,
  • Uygulanabilir olması.

Proje Ödülü

1. olan gruba/kişiye 2.000 TL değerinde altın çeki hediye edilecek.
İlk 3’e giren gruplar/kişiler 7.Girişimcilik Kongresi’nde ilan edilecekler.
İlk 10’a giren gruplar/kişiler 7.Girişimcilik Kongresi’ne ücretsiz katılma hakkı kazanacaklar.

Proje Şartları

  • Kişi veya grup halinde katılım olabilir.
  • Proje grupları en fazla 3 kişiden oluşabilir.
  • Yarışmaya katılmak isteyen kişilerin, ssp@munbit.org adresine mail atarak Proje Rapor Formatı’nı istemeleri gerekmekte.
  • Proje teslimi ,”Proje Raporu Formatı”nın eksiksiz olarak doldurulmasından oluşan Proje Raporu’nun en geç 14 Şubat  2011 tarihine kadar ssp@munbit.org adresine gönderilmesi şeklinde.

Sosyal sorumluluk projelerine meraklı ve bu alanda projelerini yarıştırmak isteyen öğrencilerimizin ilgi ve bilgilerine sunuyoruz.

Sevgi ve Saygılarımızla

İdris Cin / Girişim Haber

Bu içeriği 7.103 kişi okudu.
Kategori: Sosyal Girişimcilik, Yarışma
Yazar İdris Cin Hakkında

Matematik Mühendisi olup, 2005 yılından beri bilişim sektöründe Yazılım Mühendisi olarak çalışmakta olan İdris Cin, 2006'dan beri girişim analizleri yazdığı kişisel blogunu Eylül 2010'da Girişim Haber olarak profesyonelleştirdi. Girişim Haber Yayın Yönetmenliğinin yanısıra özel sektörde Yazılım Proje Yöneticisi ünvanıyla profesyonel hayatına devam etmektedir.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor