Nevşehir de Girişimcilik Eğitimleri Başlıyor!

KOSGEB tarafından verilen girişimcilik teşvik kredilerinin ön koşullarından biri olan uygulamalı girişimcilik eğitimlerinin, Ahiler Kalkınma Ajansı tarafından verilmesi için protokol imza töreni yapıldı. Uygulamalı girişimcilik eğitimlerinin 2011 yılı içinde bölge illeri Kırıkkale, Kırşehir, Nevşehir, Niğde ve Aksaray'da, Ahiler Kalkınma Ajansı tarafından yapılması planladıklarını anlatan Özyılmaz, imzalayacakları işbirliği protokolü ile Ahiler Kalkınma Ajansı tarafından verilecek olan girişimcilik eğitimlerine katılan kursiyerlerin aldıkları sertifikalarla KOSGEB destek programlarına başvuruda bulunabileceklerini söyledi.

Ahiler Kalkınma Ajansı tarafından Nevşehir, Niğde ve Aksaray'da uygulamalı girişimcilik eğitimi verilecek.

KOSGEB tarafından verilen girişimcilik teşvik kredilerinin ön koşullarından biri olan uygulamalı girişimcilik eğitimlerinin, Ahiler Kalkınma Ajansı tarafından verilmesi için protokol imza töreni yapıldı.

Törende konuşan KOSGEB Nevşehir Bölge Müdürlüğü adına Nevşehir Bölge Müdürü Ahmet Merih Özyılmaz, girişimcilik kültürünün yaygınlaştırılması, çeşitli kurum ve kuruluşlarca girişimcilere yönelik verilen mali desteklerden faydalanma oranının artırılması kapsamında çalışmalar yürüttüklerini belirterek, bu çalışmaların bir bölümünü de eğitim çalışmalarının oluşturduğunu kaydetti. 

Uygulamalı girişimcilik eğitimlerinin 2011 yılı içinde bölge illeri Kırıkkale, Kırşehir, Nevşehir, Niğde ve Aksaray'da, Ahiler Kalkınma Ajansı tarafından yapılması planladıklarını anlatan Özyılmaz, imzalayacakları işbirliği protokolü ile Ahiler Kalkınma Ajansı tarafından verilecek olan girişimcilik eğitimlerine katılan kursiyerlerin aldıkları sertifikalarla KOSGEB destek programlarına başvuruda bulunabileceklerini söyledi. 

Konuşmanın ardından Ahiler Kalkınma Ajansı ve KOSGEB işbirliği protokolü imzaladı. Protokole Ahiler Kalkınma Ajansı adına Genel Sekreter Dr. Selim Biçen ve KOSGEB Nevşehir Bölge Müdürlüğü adına Nevşehir Bölge Müdürü Ahmet Merih Özyılmaz imza attı

Eğitim Bilgileri

Nevşehir -  Eğitim Tarihleri : 14. 02. 2011 – 23. 03. 2011 

İrtibat için; 

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası 

Telefon: 0 384 213 10 36 / 126

Faks:  0 384 213 23 85 

Web: www.ntso.org.tr - e-posta: info@ntso.org.tr

Aksaray  -  Eğitim Tarihleri : 17. 02. 2011 – 25. 03. 2011 

İrtibat için; 

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası 

Telefon: 0 382 213 10 49

Faks:     0 382 213 99 10 

Web:  http://www.aksaraytso.org.tr

Cihan kaynaklı haberimizi Nevşehir de ikamet eden ve eğitime katılmayı düşünen girişimcilerimizin ilgisine ve bilgisine sunuyoruz.

Sevgi ve Saygılarımızla

Erdem Öztürk / Girişim Haber

Bu içeriği 5.578 kişi okudu.
Kategori: Girişimci Destekleri, Eğitim / Üniversite
Yazar Erdem Öztürk Hakkında

2006 yılından beri bilişim sektöründe Yazılım Uzmanı olarak yer alan yazar, 2010 Eylül ayından itibaren Kurucu Ortak olarak başladığı Girişim Haber servüneninde; 2014 Nisan ayına kadar girişimcilere ve kobi'lere yön veren haberler yayınladı. Yazar kariyerine bilişim sektöründe özel bir firmada Yazılım Uzmanı olarak devam etmektedir.

Yorumlar

BİLAL
BİLAL
merhaba,

Sayın Ahmet Merih Özyılmazın Nevşehir ilinden Milletvekili adayı olduğunu öğrendik. Hayırlı uğurlu olsun. Çalışkanlığı ve dinamik yapısıyla üstesinden rahatlıkla geleceğini biliyoruz. Tebrik ediyoruz.

arkadaşları adına

Bilal CAVGA

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor