Sevgililer Günü Üzerine İş Fikirleri

Sevgililer günü beraberinde hediye alma fikrini getiridiği için pazarda bir hareketlilik oluşturduğu kesin, mağazanızı bu dönemde sevgililer günü konseptine çevirmeyi düşündünüz mü? Sevgililer gününde satılabilecek ürünler: 1- Özel şekilli çikolata 2- Çiçek 3- Tişört

Sevgililer günü beraberinde hediye alma fikrini getiridiği için pazarda bir hareketlilik oluşturduğu kesin, mağazanızı bu dönemde sevgililer günü konseptine çevirmeyi düşündünüz mü?

Sevgililer gününde satılabilecek ürünler:

1- Özel şekilli çikolata: Çok klasik olsada satılacağından emin olabilirsiniz.

2- Çiçek sevgililer günün vazgeçilmezlerindendir , sattığınız ürünün yanında hediye edeceğiniz bir çiçek, çiçek konusunu bedavaya getirmek isteyecek sevgilililerin dikkatini çekebilir. Yada profesyonel olarak şu promosyon yapılabilir "bu ürünümüzü alana şu görmüş olduğunuz çiceğin aynısı sevgililer gününde dilediğiniz adrese ve isme teslim".

3- Tişört : Kendi tişörtünü kendin yap olayının ilerlediği günümüzde sevgililer gününde alttaki tişörte benzer tasarımla gezen kişilerle karşılabilirsiniz.

Bu ve benzer lezzet çiçeklerine www.bonnyfood.com adresinden ulaşabilirsiniz.

Bu ve benzer tişörtlere www.tish-o.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

İş Kuruyorum kaynaklı bu haberimizi sevgililer gününü fırsata dönüştürmek isteyen girişimci ve yatırımcı okurlarımızım ilgi ve bilgilerine sunarız.

Sevgi ve Saygılarımızla
Hasan Turgut Özdemir / Girişim Haber

Bu içeriği 4.744 kişi okudu.
Kategori: Reel Sektör, Yeni Girişim

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor