TTNET Oyun, Türk Geliştiricilere Destek Verecek

TTNET Ürün Geliştirme Direktörü Gültekin Keskin, Türk geliştiricilerin geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen uluslararası Global Game Jam'de başarılı performans gerçekleştirdiklerini belirterek, bu konuda her türlü yenilikçi iş fikri ile bu fikirleri hayata geçirecek oyun stüdyolarına kapılarının açık olduğunu ifade etti. TTNET, geçtiğimiz günlerde sona eren Yenilikçi Oyun Geliştirme Dünya Maratonu Global Game Jam'e platform desteği vereceğini açıkladı.

TTNET Ürün Geliştirme Direktörü Gültekin Keskin, Türk geliştiricilerin geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen uluslararası Global Game Jam'de başarılı performans gerçekleştirdiklerini belirterek, bu konuda her türlü yenilikçi iş fikri ile bu fikirleri hayata geçirecek oyun stüdyolarına kapılarının açık olduğunu ifade etti.

TTNET, geçtiğimiz günlerde sona eren Yenilikçi Oyun Geliştirme Dünya Maratonu Global Game Jam'e platform desteği vereceğini açıkladı.

Brezilya, Fransa, İngiltere, ABD gibi oldukça iddialı ülkelerin yer aldığı 3 günlük uluslararası maratonda Türk oyun geliştiricilerinin ortaya çıkardığı 18 oyunun daha geniş kitlelere ulaşması için TTNET'in platformunu bu oyunlara açacağını ifade eden TTNET Ürün Geliştirme Direktörü Gültekin Keskin, TTNET’in bundan sonra da yerli yapımlara desteğinin devam edeceğini ve önümüzdeki günlerde önemli bir Türk yapımı oyun için de TTNET olarak desteklerini açıklayacaklarını kaydetti.

Dünya genelinde 44 ülkeden 169 farklı merkez ile aynı anda başlayarak 48 saat içinde 18 oyun çıkaran Türk oyun geliştiricilerin önemli bir başarı sergilediğini dile getiren Keskin şunları söyledi:

"Yerli oyunlara en çok destek veren teknoloji şirketi olarak genç ve yaratıcı beyinlerin bir araya geldiği, yeni fikirlerin 48 saat içinde somut bir ürüne dönüştüğü Global Game Jam gibi çalışmalara büyük önem veriyoruz. TTNET Partner Ekosistem Programı kapsamında verdiğimiz destek sayesinde, tüm dünyada 80 milyar dolarlık hacimle sinema sektörünü geçen küresel oyun pazarına yerli aktörlerin de girmesi en büyük dileğimiz. TTNET olarak, bu konuda her türlü yenilikçi iş fikrine ve bu fikirleri hayata geçirecek oyun stüdyolarına kapımız sonuna kadar açık.”

TTNET Oyun kaynaklı bu haberimizi oyun geliştiren veya geliştirmek isteyen girişimci ve yatırımcı okurlarımızım ilgi ve bilgilerine sunarız.

Sevgi ve Saygılarımızla
Hasan Turgut Özdemir / Girişim Haber

Bu içeriği 4.389 kişi okudu.
Kategori: Girişimci Destekleri, Mobil Teknolojiler, Bilişim / Teknoloji

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor