İşte Bizde Varız, Girişimcilik ve Yenilikçilik

Milli Eğitim Bakanlığı Kız Teknik Öğretim Genel Müdürlüğü ve British Council işbirliğiyle bu yıl üçüncü kez "İşte Biz De Varız" yenilikçilik ve girişimcilik yarışması...

Milli Eğitim Bakanlığı Kız Teknik Öğretim Genel Müdürlüğü ve British Council işbirliğiyle bu yıl üçüncü kez "İşte Biz De Varız" Yenilikçilik ve Girişimcilik Yarışması düzenleneceği bildirildi.

Alınan bilgiye göre, yarışmanın Türkiye elemeleri Trabzon, Gaziantep ve İzmir'de yapılacak. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın himayesinde gerçekleştirilecek yarışmadaki amacın, 701 okul ve 701 proje olduğu belirtildi.

"İşte Biz De Varız" yarışması, gençleri sadece yarıştırmayı değil aynı zamanda girişimciliklerini, becerilerini geliştirmeyi ve onları meslek hayatlarında gerekecek kriterlerle donatmayı hedeflediği kaydedildi.

Yarışmanın tanıtımı amacıyla 15 Şubat Salı günü 14.00'de Gaziantep Ticaret Odası'nda tanışma toplantısı yapılacağı da bildirildi.

Cihan H.A kaynaklı sosyal sorumluluk kapsamında gerçekleştiriecek olan İşte Bizde Varız Girişimcilik ve Yenilikçilik yarışmasını genç girişimci arakdaşlarımız ilgi ve bilgilerine sunar, yarışmaya katılacak olan yarışmacılara Girişim Haber ekibi olarak başarılar dileriz.

Sevgi ve Saygılarımızla
Hasan Turgut Özdemir / Girişim Haber

Bu içeriği 4.246 kişi okudu.
Kategori: Eğitim / Üniversite, Ulusal, Yarışma

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor