RTSO Çay Araştırma ve Uygulama Merkezi Organik Gübre İmalatı

Rize Ticaret ve Sanayi Odası (RTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Ofluoğlu, Çay Araştırma ve Uygulama Merkezi Organik Gübre İmalatı Projesi’nin ilde 250 kişiye istihdam sağlayacağını söyledi. Ömer Faruk Ofluoğlu, yaptığı açıklamada, yaptıkları çalışma sonucunda hazırladıkları bu projenin protokol töreninin önceki günlerde Sanayi ve Ticaret Bakanlığı’nca imzalandığını belirtti.

Rize Ticaret ve Sanayi Odası (RTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Ofluoğlu, Çay Araştırma ve Uygulama Merkezi Organik Gübre İmalatı Projesi’nin ilde 250 kişiye istihdam sağlayacağını söyledi.

Ömer Faruk Ofluoğlu, yaptığı açıklamada, yaptıkları çalışma sonucunda hazırladıkları bu projenin protokol töreninin önceki günlerde Sanayi ve Ticaret Bakanlığı’nca imzalandığını belirtti.

Proje ile Rize'ye 10 milyon euroluk bir yatırım kazandırdıklarını ifade eden Ofluoğlu, ''Yüzde 100'ü hibe olan önemli bir proje. Bu yatırım Rize için çok faydalı olacak. Bunu yalnızca 10 milyon avro olarak düşünmemek lazım. Projenin Rize'nin katma değerinin yükseltilmesinde ve organik üretime dönüşümde çok önemli işlevi olacak.” dedi.

Ofluoğlu, projenin Rize’ye katma değer oluşturacağını belirterek, ''250 kişiyi istihdam edecek bir proje. Projeyi Rize Ticaret Borsası (RTB) ile birlikte yürüteceğiz. Borsamızla birlikte uyum içinde proje çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Rize'nin bu tür uyumlu çalışmalara ihtiyacı var. Ben mantığı ile değil, biz mantığıyla çalışıyoruz.'' ifadelerini kullandı.

Cihan kaynaklı haberimizi girişimci ve yatırımcı okurlarımızın ilgi ve bilgilerine sunarız.

Sevgi ve Saygılarımızla
Hasan Turgut Özdemir / Girişim Haber

Bu içeriği 3.764 kişi okudu.
Kategori: Girişimci Destekleri, Reel Sektör, Yatırım

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor