İşbir'den Hayvan Yatağı Ranchbed

şbir Holding'in bir girişimi olan İşbir Ziraat, besi ve sağmal büyükbaş hayvanlar için Ranchbed adıyla geliştirdiği yatak ile hayvanların yatış süresini uzatarak verimliliklerini üçte bir oranında artırmayı hedefliyor. İşbir Sünger Sanayi Genel Müdürü Metin Gültepe, proje için 5 milyon dolar yatırım yaptıklarını belirterek, yıllık Ranchbed üretim kapasitelerinin 50 bin olduğunu, bu rakamın yıl sonuna kadar 100 bine kadar çıkabileceğini söyledi.

İşbir Holding'in bir girişimi olan İşbir Ziraat, besi ve sağmal büyükbaş hayvanlar için Ranchbed adıyla geliştirdiği yatak ile hayvanların yatış süresini uzatarak verimliliklerini üçte bir oranında artırmayı hedefliyor. İşbir Sünger Sanayi Genel Müdürü Metin Gültepe, proje için 5 milyon dolar yatırım yaptıklarını belirterek, yıllık Ranchbed üretim kapasitelerinin 50 bin olduğunu, bu rakamın yıl sonuna kadar 100 bine kadar çıkabileceğini söyledi. Şu ana kadar yaklaşık 15 bin adet Ranchbed teslimatı gerçekleştirdiklerini anlatan Gültepe, yıl sonuna kadar 10 bin adet satış hedeflediklerini söyledi.

Gültepe, ABD ve Avrupa'da hayvan yatağı uygulamaları olduğunu dile getirerek, "Türkiye'de böyle bir çalışma yoktu. Ekonomik gücü iyi olan ürünü yurtdışından getirebiliyordu ama KOBİ'ler için ağır bütçelerdi. Bunu ulaşabilir hale getirdik" dedi. Gültepe, yatak fiyatının 60-80 euro arasında değiştiğini belirtti.

Sabah kaynaklık haberimizi, yatırımcı ve girişimci okurlarımızın ilgi ve bilgilerine sunarız.

Sevgi ve Saygılarımızla
Hasan Turgut Özdemir / Girişim Haber

Bu içeriği 6.611 kişi okudu.
Kategori: İş Fikirleri, Yeni Girişim

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor