TÜYİD'den Yatırımcı İlişkileri Semineri

Yatırımcı İlişkileri Derneği’nin İMKB ve The Bank of New York Mellon işbirliğiyle gerçekleştireceği ücretsiz seminerde, yatırımcı tabanını çeşitlendirme teknikleri hem şirketler hem de finansal analistler açısından ele alınacak. Yatırımcı İlişkileri Seminerlerinin dördüncüsü olan etkinlik, İstanbul Menkul Kıymetler Borsası Başkanı Hüseyin Erkan, Tüyid Yönetim Kurulu Üyesi ve Eğitim Çalışma Grubu Başkanı (Doğan Holding Yatırımcı İlişkileri ve Kurumsal İlişkiler Bölüm Başkanı) Özge Bulut Maraşlı ve The Bank of New York Mellon ADRs Orta Doğu Bölge Müdürü (Managing Director and Head of MEA) Mahmoud Salem’in açılış konuşmalarıyla başlayacak. İşte detaylar..

Yatırımcı İlişkileri Derneği’nin İMKB ve The Bank of New York Mellon işbirliğiyle gerçekleştireceği ücretsiz seminerde, yatırımcı tabanını çeşitlendirme teknikleri hem şirketler hem de finansal analistler açısından ele alınacak.

Yatırımcı İlişkileri Seminerlerinin  dördüncüsü olan etkinlik, İstanbul Menkul Kıymetler Borsası Başkanı Hüseyin Erkan, Tüyid Yönetim Kurulu Üyesi ve Eğitim Çalışma Grubu Başkanı (Doğan Holding Yatırımcı İlişkileri ve Kurumsal İlişkiler Bölüm Başkanı) Özge Bulut Maraşlı ve The Bank of New York Mellon ADRs Orta Doğu Bölge Müdürü (Managing Director and Head of MEA) Mahmoud Salem’in açılış konuşmalarıyla başlayacak.

Yatırımcı İlişkileri Derneği (TÜYİD), İstanbul Menkul Kıymetler Borsası (İMKB) ve The Bank of New York Mellon (BNY Mellon) işbirliğiyle, “Yeni Yatırımcı Havuzları - Yatırımcı Tabanının Çeşitlenmesi İçin Araç ve Teknikler (Unlocking New Pools of Investment – Tools and Techniques for Diversifying your Investor Base)” konulu seminer 15 Mart 2011 Salı günü İMKB İstinye Binası’nda gerçekleşecek. Yatırımcı İlişkileri Seminerler serisinin dördüncüsü olan etkinlikte katılımcılardan ücret alınmayacak.

Yatırımcı tabanını çeşitlendirme tekniklerinin hem şirketler hem de finansal analistler açısından ele alınacağı seminerde, farklı alanlarda yeni yatırımcılara ulaşmanın yolları uzmanlar tarafından aktarılacak. Seminere İMKB Başkanı Hüseyin Erkan’ın yanı sıra The Bank of New York Mellon ADRs Orta Doğu Bölge Müdürü (Managing Director and Head of MEA) Mahmoud Salem’de konuşmacı olarak katılacak. Seminere katılacak diğer konuşmacılar ise; BNY Mellon Londra Global Yatırımcı İlişkileri Danismanlık Bolumu Başkanı (Head, Global IR Advisory Team London, BNY Mellon ADRs) Nadja Schliebener, Coca-Cola Mali İşler Müdürü Orhun Köstem, Turkcell Yatırımcı İlişkileri Daire Başkanı Nihat Narin, Türkiye Halk Bankası Finansal Kurumlar ve Yatırımcı İlişkileri Daire Başkanı Hakan Atilla, Yazıcılar Holding Kurumsal Yönetim ve Yatırımcı İlişkileri Koordinatör Yardımcısı İrem Çalışkan Dursun, Split Rock Partners kurucularından (founders) Keith Russell, Makinson Cowell Şirket Ortağı (partner) Peter Kirkow ve Thomson Reuters , “Yatırımcı Hedeflemesi” Global Başkanı (Global Head – Investor Targeting) James Tickner.

TÜYİD üyelerinin yanı sıra dışardan katılımcılara da açık olan seminere katılım ve detaylı bilgi, TUYİD Dernek Merkezi 0212 278 30 88 telefon numarasından ve www.tuyid.org.tr adresinden edinilebilir.

TÜYİD Hakkında
Yatırımcı İlişkileri Derneği (TÜYİD), Türkiye’de yatırımcı ilişkileri konusunda mesleki standartların uluslararası düzeye taşınmasına katkı sağlamak amacıyla kuruldu. Dernek, Türkiye’de mevcut pay sahipleri ve potansiyel yatırımcılar ile ilişkiler alanında faaliyet gösteren uzmanların mesleki tecrübelerini artırarak, kurumlarının yüksek performanslı, rekabetçi ve uluslararası yönetim ilkelerine sahip, paydaşlarına en fazla değer yaratan kurumlar haline gelmesine katkıda bulunmayı hedefliyor.

TÜYİD’in kurumsal üyeleri şu şirketlerden oluşuyor: Akenerji Elektrik Üretim, Anadolu Efes Biracılık ve Malt Sanayi, Arçelik, Aygaz, Bank Of New York Mellon, Bersay İletişim Grubu, Bersay İletişim Enstitüsü (BI’E), Borusan Holding, Cheuvreux, Coca Cola İçecek, Deutsche Securities, Doğan Şirketler Grubu Holding, Doğuş Otomotiv, Erdemir-Ereğli Demir Çelik Fabrikaları, Ford Otosan, Hürriyet, İhlas Holding, Koç Holding, Park Elektrik Üretim Madencilik, Petkim Petrokimya Holding, Pınar Süt Mamülleri, Türk Ekonomi Bankası, TAV Havalimanları, Tayburn Kurumsal, Tofaş, Turcas, Turkcell, Tüpraş, Türk Hava Yolları, Türk Telekom, Vakıflar Bankası, Yapı Kredi Bankası, Yıldız Holding.

BNY Mellon Hakkında
36 ülkede faaliyet gösteren ve 100'den fazla pazarda hizmet, müşteri yönetimi ve finansal varlıkların idaresi konularında uzmanlaşan BNY Mellon, küresel bir finansal hizmetler şirketidir. Dünya çapında müşteri odaklı ekibi ile üstün yatırım yönetimi ve yatırım hizmeti veren BNY Mellon; mali kurumlar, şirketler ve yüksek gelirli bireylere finansal hizmet sunmaktadır. 25 Trilyon Dolar aktif varlığı saklama, 17 Trilyon Dolar aktif varlığı ise idaresi altında bulunduran BNY Mellon, 12 Trilyon dolar degerinde borc aracına da servis vermekte ve günde ortalama 1,6 Trilyon Dolar değerinde ödemeyi gerçekleştirmektedir. “The Bank of New York Mellon” bankası’nın kurumsal markası olan “BNY Mellon” hakkında ayrıntılı bilgiye www.bnymellon.com adresinden ulaşılabilir.

Yatırımcı İlişkileri Semineri
Konu: Yeni Yatırımcı Havuzları - Yatırımcı Tabanının Çeşitlenmesi İçin Araç ve Teknikler (Unlocking New Pools of Investment – Tools and Techniques for Diversifying your Investor Base)
Tarih: 15 Mart 2011 Salı / 08:30 – 13:30
Yer: İMKB İstinye, İstanbul

Davetiye için burayı tıklayabilir, porgram içeriğine buradan ulaşabilirsiniz. Yatırımcı okurlarımız başta olmak üzere, tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Sevgi ve Saygılarımızla

İdris Cin / Girişim Haber

Bu içeriği 6.732 kişi okudu.
Kategori: Etkinlik, Yatırım
Yazar İdris Cin Hakkında

Matematik Mühendisi olup, 2005 yılından beri bilişim sektöründe Yazılım Mühendisi olarak çalışmakta olan İdris Cin, 2006'dan beri girişim analizleri yazdığı kişisel blogunu Eylül 2010'da Girişim Haber olarak profesyonelleştirdi. Girişim Haber Yayın Yönetmenliğinin yanısıra özel sektörde Yazılım Proje Yöneticisi ünvanıyla profesyonel hayatına devam etmektedir.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor