Başarılı Kadınlar Ödüllendirildi

Vali Vekili Vedat Müftüoğlu, AKP Bursa Milletvekili Canan Candemir Çelik de Bursalı kadın girişimcilere desteklerini dile getirdi. Programda, Yılın Kadın İstihdamına En Çok Değer Veren Şirketi Aunde Teknik'e ödülünü Fahrettin Gülener takdim etti.

Bursa İş Kadınlar ve Yöneticileri Derneği (BUİKAD) iş hayatında başarılı kadınları ödüllendirdi. 

Almira Otel'de yapılan ödül programında konuşan BUİKAD Başkanı Selma Çetinkaya Türker, kadınların iş hayatında bulunmasının önemine işaret etti. 

Vali Vekili Vedat Müftüoğlu, AKP Bursa Milletvekili Canan Candemir Çelik de Bursalı kadın girişimcilere desteklerini dile getirdi. Programda, Yılın Kadın İstihdamına En Çok Değer Veren Şirketi Aunde Teknik'e ödülünü Fahrettin Gülener takdim etti. 

Yılın Kadın İstihdamına En Çok Değer Veren Kamu Kurumu ise Bursa Kent Konseyi olarak belirlendi. Ödülü, Vali Yardımcısı Selman Yenigün verdi. Yılın Kadın İstihdamına En Değer Veren Sivil Toplum Örgütü ise Uludağ Soroptomistler Kulübü olurken, ödülünü Vali Yardımcısı Mustafa Kaslıoğlu'nun elinden aldı. 

Yılın Başarılı Kadın Yöneticisi Hayriye Ünal, ödülünü U.Ü'de görevli Prof. Dr. Serpil Aytaç'tan, Yılın En Yenilikçi İş Kadını Ülviye Yahya, ödülünü Türk Kadınlar Birliği Bursa Şube Başkanı Günay İzver'den, Yılın Girişimci İş Kadını Fulya Balkır, ödülünü BUSİAD Başkan Yardımcısı Oya Coşkunöz Yöney'den aldı. Yılın En Başarılı İş Kadını seçilen Sühendam Şatır ise ödülünü, geçen sene aynı ödülü alan Emine Örnek Okulları Kurucusu Emine Örnek'ten aldı. Program sonunda, tüm ödül alanlar ve programda emeği geçenler sahneye çıkarak hep beraber poz verdi. 

Ödüle Layık Görülen Kadınlar

Yılın En Başarılı İş Kadını: Sühendam Şatır 

Yılın Başarılı Kadın Profesyoneli: Hayriye Ünal 

Yılın En Yenilikçi İş Kadını: Ülviye Yahya 

Yılın Girişimci İş Kadını: Fulya Balkır 

Yılın Kadın İstihdamına En Değer Veren Şirketi: Aunde Teknik AŞ 

Yılın Kadın İstihdamına En Değer Veren Kamu Kurumu: Bursa Kent Konseyi 

Yılın Kadın İstihdamına En Değer Veren Sivil Tolum Kuruluşu: Uludağ Soroptomistler Kulübü 

Jüri Teşvik ödülü: Doç. Dr. Seda Özmutlu 

Ödül alan iş kadınlarımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz. Cihan kaynaklı haberimizi okurlarımızın ilgisine ve bilgisine sunuyoruz.

Sevgi ve Saygılarımızla,

Erdem Öztürk / Girişim Haber

Bu içeriği 6.819 kişi okudu.
Kategori: Yarışma
Yazar Erdem Öztürk Hakkında

2006 yılından beri bilişim sektöründe Yazılım Uzmanı olarak yer alan yazar, 2010 Eylül ayından itibaren Kurucu Ortak olarak başladığı Girişim Haber servüneninde; 2014 Nisan ayına kadar girişimcilere ve kobi'lere yön veren haberler yayınladı. Yazar kariyerine bilişim sektöründe özel bir firmada Yazılım Uzmanı olarak devam etmektedir.

Yorumlar

pembe koltuk
pembe koltuk
çok güzel, teşekkürler

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor