ETohum İle Girişimciler Uçmaya Devam Ediyor!

ETohum 2 Nisan Cumartesi günü Etohum İzmir Kampını düzenliyor ve İzmir Ekonomi Üniversitesinde düzenlenecek olan bu kampa tüm girişimcilerle beraber uçuyor. Böylelikle ilki 18 Aralık’ta yapılan ve sizlere duyruduğumuz "Girişimciler Uçuyor" etkinliğinin 3.sü gerçekleştiriliyor, girişimcilik sohbetleri bulutların üstünde yapılmaya devam ediyor. İşte detaylar..

ETohum 2 Nisan Cumartesi günü Etohum İzmir Kampını düzenliyor ve İzmir Ekonomi Üniversitesinde düzenlenecek olan bu kampa tüm girişimcilerle beraber uçuyor. 

Böylelikle ilki 18 Aralık’ta yapılan ve sizlere duyruduğumuz "Girişimciler Uçuyor" etkinliğinin 3.sü gerçekleştiriliyor, girişimcilik sohbetleri bulutların üstünde yapılmaya devam ediyor.

Diğer detaylar ve girişimçi uçuşuna katılmak için http://www.etohum.com/2-nisanda-girisimciler-izmire-ucuyor sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

2 Nisan / İzmir / Etohum Kampı

2011 yılının ilk Etohum İzmir Kampı 2 Nisan Cumartesi günü İzmir Ekonomi Üniversitesi‘nde gerçekleşiyor.

İzmir’li girişimci pabbuc.com‘un kurucusu Serdar Yaman’la başlayacak olan kampta, yine merkezi İzmir olaran Eticaret şirketi Ereyon.com‘un kurucusu Aziz Ülkü’de katılacak. Ankara’dan nokta.com‘un ortaklarından bizlere hem izlesene.com’u hem de diğer projeleri anlatacak. Program öğleden sonra Dijital Büro İstanbul‘un kurucu ortağı Uğur Şeker’le devam edecek. Geçen kampa son anda katılamayan Serdar Kuzuloğlu bu sefer İzmir’li hayranlarıyla buluşuyor. Öğleden sonra Serdar Kuzuloğlu’nun teknoloji, internet ve yeni ekonomi üzerine keyifli sohbetini dinliyor olacağız. Serdar Kuzuloğlu’ndan sonra Gittigidiyor ortaklarından ve Cimri.com‘un kurucusu Aydonat Atasever ve Promoqube‘un kurucu ortağı Özgür Alaz’la 2 Nisan İzmir Kampı sonlanıyor.

Kampın diğer detayları ve katılım başvurusu için http://www.etohum.com/2-nisan-etohum-kampi-izmir sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Girişim Haber olarak; organizatörlere ve tüm katılımcılara keyifli ve verimli bir uçuş ve kamp diliyor, İzmirli girişimciler ve yatırımcılar başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Sevgi ve Saygılarımızla,

İdris Cin / Girişim Haber

Bu içeriği 3.548 kişi okudu.
Kategori: Etkinlik, Bilişim / Teknoloji
Yazar İdris Cin Hakkında

Matematik Mühendisi olup, 2005 yılından beri bilişim sektöründe Yazılım Mühendisi olarak çalışmakta olan İdris Cin, 2006'dan beri girişim analizleri yazdığı kişisel blogunu Eylül 2010'da Girişim Haber olarak profesyonelleştirdi. Girişim Haber Yayın Yönetmenliğinin yanısıra özel sektörde Yazılım Proje Yöneticisi ünvanıyla profesyonel hayatına devam etmektedir.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor