E.M. Lisesi Girişimcilik Kulübü İlk Faaliyetini Gerçekleştirdi

Türkiye de liseler arasında ilk girişimcilik kulübü olan Kadırga Girişimcilik Kulübü Samed Ağırbaş adlı öğrencinin girişimcilik hayali ile başladı. Şuan 8 yönetim kurulu ve 900 üyesi ile Türkiye nin en büyük öğrenci kulübü. TOBB, Fatih Belediyesi ve birçok iş adamının destekleri ile kurulan girişimcilik kulübü gençlere girişimcilik ruhunu aşılıyor.

Kadırga Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Girişimcilik Kulübü ilk faaliyetini gerçekleştirdi.  İstanbul'un tarihi semtlerinden birinde kadırga da bulunan Kadırga Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi girişimcilik kulübü Fatih belediye başkanını ağırladı.

Türkiye de liseler arasında ilk girişimcilik kulübü olan Kadırga Girişimcilik Kulübü Samed Ağırbaş adlı öğrencinin girişimcilik hayali ile başladı. Şuan 8 yönetim kurulu ve 900 üyesi ile Türkiye nin en büyük öğrenci kulübü. TOBB, Fatih Belediyesi ve birçok iş adamının destekleri ile kurulan girişimcilik kulübü gençlere girişimcilik ruhunu aşılıyor. Yerelde ve ulusalda faaliyetler icra eden kulüp girişimciliği Türkiye geneline yaymanın derdinde. Türkiye genelinde liselere girişimcilik kulübünü yaymak isteyen genç girişimciler bu projelerinin ülke gençliğinin ilerlemesinde büyük payı olacağına inanıyor.

Girişimcilik kulübü ilk faaliyetini Girişimci belediye başkanı olan Fatih Belediye başkanı Mustafa demir ile söyleşi programı ile yaptı. Demir gençlere yeni fikirler ile büyük işler başarabileceklerini anlattı. Fatih belediyesinin girişimci bir belediye olduğu fatih belediyesinin yaptığı projelerin şuan dünya çapında projeler haline geldiğini anlattı. Gençlere sizinde bu girişimcilik kulübü projesi türkiye çapında bir proje olabilir ve hatta dünya projesi haline gelebilir dedi. Genç girişimcilere her türlü desteği veren demir şöyle devam etti’’gelin gençler yönetime ortak olun’’ gençleri belediye yönetimine katkıda bulunmaya çağıran demir Türkiye nin gençlere ve genç girişimcilere ihtiyacı var dedi.

Girişimcilik kulübü üyeleri Türkiye geneline bu fikri yaydıktan sonra geniş bir ağ oluşacağını ve bütün girişimci gençlerin ortak proje yapmalarının kolaylaşacağını bildirdiler. Ulusal proje haline getirmek için ayladır uğraştıklarını söylediler. Projenin 1 hafta içersinde biteceğini ve yürütmeye sunulacağını dile getirdiler.

Girişim Haber ekibi olarak genç girişimcilerimize projelerinde başarılar diliyoruz. Haberimizi girişimci ve yatırımcılarımızın ilgisine ve bilgisine sunuyoruz.

Sevgi ve Saygılarımızla,

Erdem Öztürk / Girişim Haber

Bu içeriği 8.194 kişi okudu.
Kategori: Girişimci Destekleri, İş Dünyası
Yazar Erdem Öztürk Hakkında

2006 yılından beri bilişim sektöründe Yazılım Uzmanı olarak yer alan yazar, 2010 Eylül ayından itibaren Kurucu Ortak olarak başladığı Girişim Haber servüneninde; 2014 Nisan ayına kadar girişimcilere ve kobi'lere yön veren haberler yayınladı. Yazar kariyerine bilişim sektöründe özel bir firmada Yazılım Uzmanı olarak devam etmektedir.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor