CYEA Türkiye 2011 Başlıyor!

JCI Türkiye tarafından Para Dergisi işbirliği ve Türk Telekom desteği ile gerçekleştirilen Creative Young Entrepreneur Award (CYEA) (Yaratıcı Genç Girişimci Yarışması 2011) başvuruları başladı. CYEA Türkiye birincileri başarılarını iş dünyasına duyurmanın yanı sıra dünya finallerinde yarışma hakkı da kazanacak. İşte detaylar..

JCI Türkiye tarafından Para Dergisi işbirliği ve Türk Telekom desteği ile gerçekleştirilen Creative Young Entrepreneur Award (CYEA) (Yaratıcı Genç Girişimci Yarışması 2011) başvuruları başladı. CYEA Türkiye birincileri başarılarını iş dünyasına duyurmanın yanı sıra dünya finallerinde yarışma hakkı da kazanacak.

Türkiye dünyanın en genç ve dinamik girişimcilerini barındıran ülkelerden biri. Her yıl pek çok genç girişimci yaratıcı fikirlerle girişimcilik hayallerini gerçeğe dönüştürüyor. Genç girişimcilerin başarı şansını artırmayı hedefleyen pek çok proje ve eğitime imza atan Junior Chamber International (JCI) her yıl alanında fark yaratan, yaratıcı girişimcileri “Yaratıcı Genç Girişimci” programı kapsamında iş dünyasına sunuyor. Dereceye girenlerin başarılarıyla diğer girişimci adaylarına ilham vermelerini sağlayan JCI aynı zamanda kazanan girişimcilerin ve firmalarının marka bilinirliğine önemli katkı sağlıyor.
 
Bu yıl Türkiye’de ikincisi düzenlenecek olan Creative Young Entrepreneur Award (CYEA) – Yaratıcı Genç Girişimci Yarışması kapsamında JCI Türkiye yine ülkemizin fark yaratan girişimcilerini duyuruyor olacak. Para Dergisi işbirliği ve Türk Telekom’un desteği ile düzenlenecek yarışmada geçen sene iş dünyasının önde gelen isimlerinden İstanbul Ticaret Odası Başkanı Murat Yalçıntaş, Starbucks Türkiye CEO’su Can İkinci, Esas Holding Yönetim Kurulu Üyesi Osman Ünsal, Türk Telekom Pazarlama İletişimi Bölüm Başkanı İsmail Beyazıt, Özgörkey Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO’su Ali Hakan Sümerval, JCI Türkiye 2010 Başkanı İsmail Haznedar ve Para Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Oğuz Demir yer almıştı. Bu yıl da iddialı bir jüri oluşturan JCI Türkiye ekibi başvuru sürecine start verdi.

Yarışmaya katılmak isteyen adaylar için geniş bilgi sunulan www.cyeaturkey.org adresinde başvuru formu da yer alıyor. 6 Mayıs 2011 tarihine kadar devam edecek başvuru süreci sonucunda jüri değerlendirmesi ile finalistler belirlenecek. Haziran ayında düzenlenecek ödül töreninde açıklanacak en başarılı üç girişimci Kasım ayında Belçika’da yapılacak CYEA Dünya Finali’nde Türkiye’yi temsil etme şansı yakalayacak.

Junior Chamber International (JCI) Hakkında:

Junior Chamber International (JCI), 115 ülkeye yayılan ve 200.000’i aşkın üyeye sahip, dünyanın en büyük 3. sivil toplum örgütüdür.

JCI, küreselleşen dünyada, evrenselliği benimseyen ve dünya barışını destekleyen bir oluşumdur. Üyelerinin liderlik vasıflarını geliştirerek yaşadıkları toplumda pozitif değişime katkıda bulunmalarını hedefler. ICC, UNICEF, AIESEC gibi derneklerle de işbirliği içinde olan JCI, Jacques Chirac (Fransa Cumhurbaşkanı), Valerie Giscard Destaing (Fransa Cumhurbaşkanı), Willy de Clerk (AT Komisyon Başkanı), Gerald Ford (ABD Başkanı), Paul Schulter (Danimarka Başkanı) gibi birçok önemli ismi de üyesi olarak kendi bünyesinde barındırmaktadır.

Girişimci ve yatırımcı okurlarımız başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Sevgi ve Saygılarımızla,

İdris Cin / Girişim Haber

Bu içeriği 4.401 kişi okudu.
Kategori: Etkinlik, Yarışma
Yazar İdris Cin Hakkında

Matematik Mühendisi olup, 2005 yılından beri bilişim sektöründe Yazılım Mühendisi olarak çalışmakta olan İdris Cin, 2006'dan beri girişim analizleri yazdığı kişisel blogunu Eylül 2010'da Girişim Haber olarak profesyonelleştirdi. Girişim Haber Yayın Yönetmenliğinin yanısıra özel sektörde Yazılım Proje Yöneticisi ünvanıyla profesyonel hayatına devam etmektedir.

Yorumlar

Burcu Çalışır
Burcu Çalışır
Girişimcilerin kendilerini göstermeleri için büyük bir fırsat.

Kurdukları yeni işte ürün geliştirme, hizmet geliştirme ve pazara yaklaşım açısından yaratıcılıklarını kullanan girişimciler ile var olan bir işte yaratıcılıklarını entegre ederek mevcut iş operasyonlarında problemlere çözüm üretmiş veya bir süreci değiştirerek pozitif değişim yaratmış girişimciler için son başvuru tarihi 06 Mayıs 2011.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor