Başkent Üniversitesi Öğrencilerinden Sosyal Sorumluluk Girişimi

Başkent Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencilerinin "Sosyal Sorumluluk Kampanyaları" dersi kapsamında hazırladıkları “Çorbada Bizim de Tuzumuz Olsun” sloganıyla yola çıkılan proje Başkent Üniversitesi 2010-2011 Bahar şenliklerinde gerçekleştirilecek. İşte detaylar..

Başkent Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencilerinin "Sosyal Sorumluluk Kampanyaları" dersi kapsamında hazırladıkları “Çorbada Bizim de Tuzumuz Olsun” sloganıyla yola çıkılan proje Başkent Üniversitesi 2010-2011 Bahar şenliklerinde gerçekleştirilecek.

Proje tamamen gönüllülerin desteği gerçekleştirilecek ve şenlik standında tamamen öğrencilerin kendi ürettiği ürünler satılacak. Standımızdan alacağınız her üründen elde ettiğimiz gelir ile Ağrı Patnos Alparslan Anadolu Lisesi öğrencilerine yardım sağlanacak.
 
Projenin amacı; siz değerli okurlarımızında desteğiyle üniversite sınavlarına hazırlanan öğrenciler için gerekli kitap, kıyafet ve bilgisayar desteğini sağlamak. Bu kapsamda Ankaralıların şenlik standından alacağı ürünler ve "Çorbada Hepimizin Tuzu Olsun" proje ekibine ulaştırabileceğiniz kitaplarla proje hayata geçiriliyor.

Proje koordinatörü: Senem Güngör şunları söylüyor; "Amacımız sizlerinde desteğiyle üniversite sınavlarına hazırlanan öğrenciler için gerekli kitap, kıyafet ve bilgisayar desteğini sağlamak. Bu kapsamda standımızdan alacağınız kendi üretimimiz olan ürünler ve bizlere ulaştırabileceğiniz kitaplarla projemizi hayata geçirmeyi amaçlamaktayız. Siz olmadan onları başarıya; hedeflerine ulaştırabilmemiz mümkün değil. Gelin bu başarıya ortak olalım. Şimdi ' kahraman' olma sırası sizde. Unutmayın; onların umudu belki de sizin küçük bir desteğinizde gizlidir. Gelin 'Çorbada Hepimizin Tuzu Olsun !'"

Şenlikler 11-12-13 Mayıs 2011 tarihleri arasında Başkent Üniversitesi Bağlıca Kampüsünde gerçekleştirilecek.  Daha detaylı bilgi almak isteyen okurlarımız http://banakitapgonder.org/ sitesini inceleyebilir, projenin http://twitter.com/#!/kitapbagisi adresli twitter hesabından gelişmeleri takip edebilirler.

Girişim Haber olarak bu güzel sosyal sorumluluk girişimini destekliyor, siz edeğerli okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Sevgi ve Saygılarımızla,

İdris Cin / Girişim Haber

Bu içeriği 7.777 kişi okudu.
Kategori: Sosyal Girişimcilik
Yazar İdris Cin Hakkında

Matematik Mühendisi olup, 2005 yılından beri bilişim sektöründe Yazılım Mühendisi olarak çalışmakta olan İdris Cin, 2006'dan beri girişim analizleri yazdığı kişisel blogunu Eylül 2010'da Girişim Haber olarak profesyonelleştirdi. Girişim Haber Yayın Yönetmenliğinin yanısıra özel sektörde Yazılım Proje Yöneticisi ünvanıyla profesyonel hayatına devam etmektedir.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor