SÜ Genç Girişimcilerden İki Farklı Girişimcilik Eğitimi ve Paneli

Sabancı Üniversitesi Genç Girişimciler Kulübü öğrencileri 7 Mayıs Cumartesi ve 8 Mayıs Pazar günü olmak üzere iki gün arka arkaya girişimcilik üzerine eğitim ve paneller düzenliyor. Kulübün birbirinden önemli konukları ağırlayacakları etkinliklerde katılımcılar kendi projelerini de sunma fırsatı yakalayacak. Sabancı Üniversitesi Genç Girişimciler Kulübü (GGK) NTV’de yayınlanan girişimcilik yarışması “birFİKRİNmiVAR?” işbirliğinde sertifikalı bir eğitim programı oluşturuyor. Farklı üniversitelerde 2 hafta boyunca her cumartesi gerçekleşecek olan eğitimin ilki 7 Mayıs Cumartesi günü Sabancı Üniversitesi’nde olacak. İşte detaylar..

Sabancı Üniversitesi Genç Girişimciler Kulübü öğrencileri 7 Mayıs Cumartesi ve 8 Mayıs Pazar günü olmak üzere iki gün arka arkaya girişimcilik üzerine eğitim ve paneller düzenliyor. Kulübün birbirinden önemli konukları ağırlayacakları etkinliklerde katılımcılar kendi projelerini de sunma fırsatı yakalayacak.

7 Mayıs’ta “birFİKRİNmiVAR? Akademi” Girişimcilik Eğitimi

Sabancı Üniversitesi Genç Girişimciler Kulübü (GGK) NTV’de yayınlanan girişimcilik yarışması “birFİKRİNmiVAR?” işbirliğinde sertifikalı bir eğitim programı oluşturuyor. Farklı üniversitelerde 2 hafta boyunca her cumartesi gerçekleşecek olan eğitimin ilki 7 Mayıs Cumartesi günü Sabancı Üniversitesi’nde olacak. 

Eğitimde yer alacak konuklar ve konuşmacılar ise şöyle: LabX kurucusu ve Genel Müdürü Fuat Sami, BirFİKRİNmiVAR programı TV sunucusu ve yatırımcı Celal Pir, Uludağ İçecek Genel Müdür Yardımcısı ve 4. kuşak temsilcisi Ömer Kızıl,  BirFİKRİNmiVAR yarışması ile başarıyı yakalamış bir girişimci olan Begüm Buğdaycı,  eYABI’nin kurucusu ve genel müdürü Nurettin Özdoğan, Özyeğin Üniversitesi Girişimcilik Merkezi Direktörü Ihsan Elgin, Turkven Private Equity Yönetici Ortağı Göktekin Dinçerler, Webrazzi’nin kurucusu ve Crenvo Danışmanlık Genel Müdürü Arda Kutsal . Eğitimin sonunda yapılacak olan iş geliştirme fikri workshop sonucunda beğenilen fikirler NTV’de yarışma porgramına direkt çıkma fırsatı elde edebilecekler.

‘Bir Fikrin mi Var’ eğitim programı

Tarih: 7 Mayıs Cumartesi 10:00-19:00

Yer: Sabancı Üniversitesi Yönetim Bilimleri Fakültesi Amfisi

Biletler: Biletix’ten 55 TL, Sabancı Üniversitesi’nden 50 TL’dir.

8 Mayıs’ta "GİZ'11, 5 e-girişim" Paneli

Sabancı Üniversitesi Genç Girişimciler Kulübü (GGK) 8 Mayıs Pazar günü "GİZ'11, 5 e-girişim" (GİZ: Girişimcilik ve İnovasyon Zirvesi) paneli düzenlenecek. Paneller kapsamında, e-ticaret konusundaki çalışmaları ile başarıya ulaşmış 5 farklı şirketin kurucusu ve yöneticisinin birer saatlik konuşma yapacak.

Girişimcilik ve İnovasyon Zirvesi kapsamında; donanimhaber.com kurucusu Gün Oksay, yemeksepeti.com kurucu ve ortağı Melih Ödemiş, www.41-29.com kurucusu ve Grupanya Pazarlama Direktörü Alemşah Öztürk, fizy.com kurucusu Ercan Yaris birer konuşma yapacaklar. 

"GİZ'11, 5 e-girişim" Paneli

Tarih: 8 Mayıs Pazar 11:00-17:00

Yer: Sabancı Üniversitesi Yönetim Bilimleri Fakültesi Amfisi

Biletler: Katılım ücreti 20 TL’dir. 7 Mayıs’ta yapılacak olan  ‘Bir Fikrin mi Var?’ Girişimcilik Eğitimi’ne katılanlar için 10 TL’dir.

Başvuru formu için Tıklayınız

Ulaşım:

7 Mayıs için ücretsiz servisler Taksim ve Kadıköy’den saat 9:00’da hareket edecektir.

8 Mayıs için ücretsiz servisler Taksim ve Kadıköy’den saat 10:00’da hareket edecektir.

 

Girişim Haber olarak etkinliğe katılacak konuşmacı ve girişimcilerin keyifli bir etkinlik geçirmelerini diliyoruz.

Sevgi ve Saygılarımızla,

Erdem Öztürk / Girişim Haber

Bu içeriği 4.636 kişi okudu.
Kategori: Eğitim / Üniversite, Etkinlik
Yazar Erdem Öztürk Hakkında

2006 yılından beri bilişim sektöründe Yazılım Uzmanı olarak yer alan yazar, 2010 Eylül ayından itibaren Kurucu Ortak olarak başladığı Girişim Haber servüneninde; 2014 Nisan ayına kadar girişimcilere ve kobi'lere yön veren haberler yayınladı. Yazar kariyerine bilişim sektöründe özel bir firmada Yazılım Uzmanı olarak devam etmektedir.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor