125 Bin Lira Bütçeli "Yeni İş Fikirleri Proje Yarışması" Başlıyor

Doğu Marmara Kalkınma Ajansı, Düzce ,Yalova, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odaları ve Kocaeli Sanayi Odası ile Yalova, Kocaeli, Bolu, Sakarya ve Düzce Genç Girişimciler Kurulları işbirliğiyle düzenlenen proje yarışması ile Doğu Marmara Bölgesi’nde bulunan 5 ilde genç girişimcilerin örnek olacak yeni iş fikirlerinin hayata geçirilmesinin önü açılıyor.

Doğu Marmara Kalkınma Ajansı (MARKA), Sakarya, Düzce, Kocaeli ve Yalova ticaret ve sanayi odaları ile bu illerin genç girişimciler kurulları işbirliğinde 125 bin lira bütçeli ‘Yeni İş Fikirleri Proje Yarışması' düzenliyor. 

Amaç ; Yeni Fikirlerle Girişimcilik Potansiyelini Desteklemek

Doğu Marmara Kalkınma Ajansı, Düzce ,Yalova, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odaları ve Kocaeli Sanayi Odası ile Yalova, Kocaeli, Bolu, Sakarya ve Düzce Genç Girişimciler Kurulları işbirliğiyle düzenlenen proje yarışması ile Doğu Marmara Bölgesi’nde bulunan 5 ilde genç girişimcilerin örnek olacak yeni iş fikirlerinin hayata geçirilmesinin önü açılıyor. ‘Yeni İş Fikirleri Proje Yarışması’ ile Doğu Marmara Bölgesi’nde yeni fikirlerle girişimcilik potansiyeli ve değerlerini ortaya çıkaracak en ekonomik, en işlevsel ve yeni çözüm önerilerinin desteklenmesi amaçlanıyor.

Başvurular 9 Mayıs – 29 Ağustos 2011 Tarihleri Arasında

Kalkınma Ajansının koordinasyonunda 5 ilde düzenlenecek yarışmada, her ilde Genç Girişimci Kurulu başkanlığında kurulacak jüri üyeleri, yeni yöntem ve uygulamalar, ürünler içeren projeleri değerlendirecek. 125 Bin TL’ye varan ödül olan proje yarışmasında her ilde birinciler seçilecek ve kazanan genç girişimciler yeni iş fikirlerini hayata geçirebilmek önemli bir destek almış olacak.. 18 – 40 yaş aralığındaki Doğu Marmara Bölgesi’nde bulunan illerde ikamet eden herkesin başvurabileceği proje yarışması, 9 Mayıs – 29 Ağustos 2011 tarihleri arasında internetten dolduracakları başvuru formunun çıktısını alarak illerde bulunan Sanayi Odası/Ticaret ve Sanayi Odaları ile Kalkınma Ajansının illerdeki Yatırım Destek Ofislerine başvurabilecekler. Yarışma sonucu, yapılacak değerlendirmelerin ardından 15 Ekim 2011 tarihinde ilan edilecek.

Haberimizi girişimcilerimiz başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgisine ve bilgisine sunuyoruz. Yarışmaya katılacak girişimcilerimize şimdiden başarılar diliyoruz.

Sevgi ve Saygılarımızla,

Erdem Öztürk / Girişim Haber

Bu içeriği 4.201 kişi okudu.
Kategori: Yarışma
Yazar Erdem Öztürk Hakkında

2006 yılından beri bilişim sektöründe Yazılım Uzmanı olarak yer alan yazar, 2010 Eylül ayından itibaren Kurucu Ortak olarak başladığı Girişim Haber servüneninde; 2014 Nisan ayına kadar girişimcilere ve kobi'lere yön veren haberler yayınladı. Yazar kariyerine bilişim sektöründe özel bir firmada Yazılım Uzmanı olarak devam etmektedir.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor