Turkcell Girişimci Günleri Başlıyor !

28 Mayıs-29 Mayıs tarihlerinde ise girişimci ekosisteminde yer alan önemli isimleri ve genç girişimci adayları ve girişimcilerle buluşturacak dev bir organizasyon düzenleniyor.

Girişimcilik Ekosistemi Turkcell Girişimci Günleri'nde Buluşacak

28 Mayıs-29 Mayıs tarihlerinde girişimci ekosisteminde yer alan önemli isimleri ve genç girişimci adayları ve girişimcilerle buluşturacak dev bir organizasyon düzenleniyor. Girişimcilerin yaratıcı fikirden bir ürün ve hizmet sunma aşamasına kadar karşılaşabilecekleri problemlere çözüm bulabilmelerini sağlamak ve bu süreçte kendileri için doğru bir yol haritası oluşturabilmelerini desteklemek amacıyla düzenlenen Turkcell Girişimci Günleri'nin açılış konuşmasını Turkcell Ürün ve Servis Yönetiminden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Cenk Bayrakdar yapacak. 

İlk gün İstanbul Swiss Otel'de "Girişimcilik" üzerine gerçekleşecek 4 panelin ardından, MIT EF'in katkılarıyla bir dönem General Electric'de Başkan Yardımcılığı görevini üstlenmiş ve halihazırda Noventra Corporation Kurucu Ortağı ve CEO'su Luda Kopeikina konuşmacı olarak sahne alacak ve deneyimlerini izleyicilerle paylaşacak.

"Girişimcilik Günleri"nin ikinci günü ise Turkcell işbirliğiyle hayata geçirilen Girişim Fabrikası'nın da bulunduğu Özyeğin Üniversitesi'nde gerçekleşecek. Etkinliğin 29 Mayıs Pazar günkü programı girişimci adayları için ufuk açıcı buluşmalara sahne olacak. Turkcell'in girişimciliğe bakış açısı, Turkcell İnkübasyon Programı'nın tanıtımı, Turkcell'in teknogirişimcilere sağladığı destekler, dünyaca ünlü deneyim tasarımı ajansı FJORD'dan vizyon açıcı bir paylaşım, girişimcilerin iş fikirlerini geliştirmelerine destek olmak için Endeavor Türkiye'nin katkılarıyla tasarlanmış mentorluk seansı ve fikirlerini paylaşmak isteyen genç girişimciler için asansör konuşması seansı yer alacak.

Etkinliğin birinci günü için planlanan programa ulaşmak için : 1.Gün Etkinlik Programı
Etkinliğin ikinci günü için planlanan programa ulaşmak için : 2. Gün Etkinlik Programı
Etlinliğe katılım başvurusunda bulunmak için burada ki adımları takip edebilirsiniz.

Haberimizi girişimcilerimiz başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgisine ve bilgisine sunuyoruz.

Sevgi ve Saygılarımızla

Erdem Öztürk / Girişim Haber

Yazar Erdem Öztürk Hakkında

2006 yılından beri bilişim sektöründe Yazılım Uzmanı olarak yer alan yazar, 2010 Eylül ayından itibaren Kurucu Ortak olarak başladığı Girişim Haber servüneninde; 2014 Nisan ayına kadar girişimcilere ve kobi'lere yön veren haberler yayınladı. Yazar kariyerine bilişim sektöründe özel bir firmada Yazılım Uzmanı olarak devam etmektedir.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor