IBM, SmartCamp İle Akıllı Dünyanın Küresel Girişimcilerini Arıyor!

Yazılım geliştiren veya yazılım hizmetleri sunan bir şirket misiniz? Bankacılık, binalar, şehirler, bulut bilişim, eğitim, enerji, besin, devlet, sağlık, altyapı, üretim, kamu güvenliği, ulaşım, perakende, telekomunikasyon, trafik, su, iş vb. alanlarında çözümünüz veya fikriniz mi var? Eğer öyleyse, IBM'in aradığı girişimci sizsiniz! İşte detaylar..

Yazılım geliştiren veya yazılım hizmetleri sunan bir şirket misiniz? Bankacılık, binalar, şehirler, bulut bilişim, eğitim, enerji, besin, devlet, sağlık, altyapı, üretim, kamu güvenliği, ulaşım, perakende, telekomunikasyon, trafik, su, iş vb. alanlarında çözümünüz veya fikriniz mi var? Eğer öyleyse, IBM'in aradığı girişimci sizsiniz!

IBM, SmartCamp İstanbul yarışması ile, son beş yıl içinde kurulmuş olan ve dünyanın enerji, sağlık, ulaşım, e-devlet hizmetleri gibi temel alanlarda karşı karşıya olduğu sorunlara çözümler sunan yeni nesil yenilikçi şirketlerle işbirliği yapıyor.
 
Bu yarışma kapsamında değerlendirmeye alınmak isteyen şirketler 31 Temmuz tarihine kadar www.ibm.com/isv/startup/smartcamp sitesinden başvuru yapabilecek.

Girişimcilik ve teknoloji konularında uzman kişiler tarafından yapılacak değerlendirmelerden sonra seçilecek beş şirket 5 Ekim 2011 tarihinde Teknokent Teknoloji Yatırımcıları Derneği işbirliği ile ülkemizde gerçekleştirilecek, girişimciler, yatırımcılar, şirketler, bağımsız danışmanlar, girişimcilik alanındaki sivil toplum kuruluşları ve hem özel sektörün hem kamu sektörünün önde gelen liderlerini bir araya getirmeyi hedefleyen ‘SmartCamp’ finaline katılacaklar. Seçkin bir jüri karşısında yapılacak final sonrasında birinci olan şirket, “IBM Yılın Küresel Girişimcisi –Türkiye” olarak belirlenecek ve teknik destekten kapsamlı bir iş vizyonu oluşturulmasına kadar pek çok konuda IBM’in deneyim ve uzmanlığından üç ay süreyle yararlanmaya hak kazanacak. Diğer şirketlere ekosistem içerisinden çeşitli ödüller de sunulabilecek. Ayrıca, Türkiye birincisi şirket, Kasım ayında “IBM Yılın Küresel Girişimcisi – Dünya” ödülünün seçileceği SmartCamp dünya finaline katılmak üzere de davet edilecek.

Bu güzel arayış haberimizi bilişim sektöründe faaliyet gösteren girişimcilerimiz başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Sevgi ve Saygılarımla,

İdris Cin / Girişim Haber

Bu içeriği 4.439 kişi okudu.
Kategori: Uluslararası, Etkinlik, İş Fikirleri, Yarışma
Yazar İdris Cin Hakkında

Matematik Mühendisi olup, 2005 yılından beri bilişim sektöründe Yazılım Mühendisi olarak çalışmakta olan İdris Cin, 2006'dan beri girişim analizleri yazdığı kişisel blogunu Eylül 2010'da Girişim Haber olarak profesyonelleştirdi. Girişim Haber Yayın Yönetmenliğinin yanısıra özel sektörde Yazılım Proje Yöneticisi ünvanıyla profesyonel hayatına devam etmektedir.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor