Emrah Kaya Avrupa’nın En iyi 10 Girişimcisinden Biri Seçildi!

Türkiye’nin lider gençlik pazarlaması şirketler grubu Youtholding’in Kurucusu Emrah Kaya, 2011 Avrupa İş Ödülleri (2011 European Business Awards) Yılın Girişimcisi kategorisinde “Avrupa’nın en iyi 10 girişimcisi” arasına girdi. Gençlik pazarlaması kavramını Türkiye'de ilk kez hayata geçiren ve bünyesindeki The Uniclub, Youth Media, Youth Research, Keynote Speakers Agency ve Eğitişim Kariyer Enstitüsü şirketleri ile bu alanda 10 yıldır profesyonel hizmet veren Youtholding’in Kurucusu Emrah Kaya, bu yıl beşincisi düzenlenen 2011 Avrupa İş Ödülleri kapsamında Avrupa’nın en iyi 10 girişimcisinden biri seçildi. İşte detaylar..

Türkiye’nin lider gençlik pazarlaması şirketler grubu Youtholding’in Kurucusu Emrah Kaya, 2011 Avrupa İş Ödülleri (2011 European Business Awards) Yılın Girişimcisi kategorisinde “Avrupa’nın en iyi 10 girişimcisi” arasına girdi.

Gençlik pazarlaması kavramını Türkiye'de ilk kez hayata geçiren ve bünyesindeki The UniclubYouth MediaYouth ResearchKeynote Speakers Agency ve Eğitişim Kariyer Enstitüsü şirketleri ile bu alanda 10 yıldır profesyonel hizmet veren Youtholding’in Kurucusu Emrah Kaya, bu yıl beşincisi düzenlenen 2011 Avrupa İş Ödülleri kapsamında Avrupa’nın en iyi 10 girişimcisinden biri seçildi.

Yenilikçilik, iş mükemmeliyeti ve iş sürekliliği kriterlerindeki başarıların değerlendirildiği 2011 İş Ödüllerinin Yılın Girişimcisi kategorisinde ilk 10’a kalan Emrah Kaya, 6 Eylül 2011 tarihinde Londra’da düzenlenecek konferansta bir sunum gerçekleştirerek, Youtholding Şirketler Grubu’nu ve iş süreçlerini jüri ile paylaşacak.

 

Avrupa’nın en iyi girişimcileri arasında gösterilmenin başarılarının bir göstergesi olduğunu belirten Youtholding Kurucusu Emrah Kaya; “Türkiye’de gençlik denilince akla ilk gelen şirketler grubuyuz. 10 yılda yakaladığımız bu başarının sırrı; Türk gençliğini doğru anlayabilmemiz ve iş ortaklarımıza gençliği farklı alanlarda yakalayabileceği stratejiler ve projeler geliştirmemiz. Hedefimiz; yurt dışında da aynı başarıyı yakalamak. Birkaç ay önce Dubai’de açtığımız bölge ofisimizle faaliyetlerimizi Avrupa, Orta Doğu ve Afrika’ya taşıdık. İstanbul merkezli Youtholding Europe ve Dubai merkezli Youtholding Middle East Africa ile uluslararası alanda en geniş coğrafyaya hizmet veren gençlik şirketi haline geliyoruz. Türkiye dışındaki büyüme planlarımızı tüm hızıyla hayata geçirmeye devam ediyoruz” dedi.

 

HSBC, Infosys, RSM International ve İngiltere Ticaret Bakanlığı'nın Uluslararası Ticareti Geliştirme Kurumu (UKTI) tarafından desteklenen 2011 Avrupa İş Ödülleri kapsamında yapılacak seçimler sonunda “Ruban d’Honneur 2011” nişanını alan işadamları, 22 Kasım 2011’de Barselona’da yapılacak finalde ülkesini temsil etme hakkı kazanacak.

2011 Avrupa İş Ödülleri’nde yer alacak şirketlerin belirlendiği ön elemeler sonrasında Youtholding, Türkiye’nin en iyi 25 şirketinden biri olarak seçilmişti. 13 Haziran’da İstanbul Four Seasons Hotel’de gerçekleştirilen törende Youtholding’in Kurucusu Emrah Kaya, sertifikasını European Business Awards CEO’su Adrian Tripp ve HSBC Türkiye Kurumsal ve İşletme Bankacılığı'ndan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Virma Sökmen’in elinden almıştı.

Ödüller ile ilgili daha detaylı bilgiye www.businessawardseurope.com adresinden ulaşılabilirsiniz.

Emrah Kaya'yı tebrik ediyor, bu güzel başarı haberimizi tük okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyorum.

Sevgi ve Saygılarımla,

İdris Cin / Girişim Haber

Bu içeriği 6.856 kişi okudu.
Kategori: Başarı Hikayeleri, Uluslararası, Yarışma
Yazar İdris Cin Hakkında

Matematik Mühendisi olup, 2005 yılından beri bilişim sektöründe Yazılım Mühendisi olarak çalışmakta olan İdris Cin, 2006'dan beri girişim analizleri yazdığı kişisel blogunu Eylül 2010'da Girişim Haber olarak profesyonelleştirdi. Girişim Haber Yayın Yönetmenliğinin yanısıra özel sektörde Yazılım Proje Yöneticisi ünvanıyla profesyonel hayatına devam etmektedir.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor