Girişimciler İçin Temel Muhasebe Eğitimi

‘Girişimciler için Temel Muhasebe’ konulu söyleşinin amacı İnternet girişimcileri için şirket kurmak, vergiler, fatura, SGK, yatırım ve bir çok konuda girişimcilerin kendilerini eksik gördüğü konularda bilgilendirmeyi amaçlıyor.

‘Girişimciler için Temel Muhasebe’ konulu eğitimin amacı İnternet girişimcileri için şirket kurmak, vergiler, fatura, SGK, yatırım ve bir çok konuda girişimcilerin kendilerini eksik gördüğü konularda bilgilendirmeyi amaçlıyor. Özyeğin Üniversitesinde 15 Eylül Perşembe günü düzenleyek olan bu toplantının konuğu MSONET Mali müşavirlikten Ali Aydoğdu olacak. Mali Müşavir olan Aydoğdu, bunun yanı sıra Bilirkişi (Mali Müşavirlik alanında), SPK Denetçisi ve Turmob İstanbul delegesi.

Yer Bilgileri

Tarih: 15 Eylül 2011, Perşembe

Saat: 17:30 – 19:30

Yer: Özyeğin Üniversitesi Kuşbakışı Cad. No:2 34662 Altunizade / Üsküdar – İstanbul Telefon: 0216 559 20 00 – 0216 559 20 99 (99 hat)

Kroki : http://www.ozyegin.edu.tr/OzUDE-YASAM/Ulasim

Eğitimi kayıt olmak için Başvuru formunu doldurmanız gerekmektedir.

Sevgi ve Saygılarımla,

Erdem Öztürk / Girişim Haber

Yazar Erdem Öztürk Hakkında

2006 yılından beri bilişim sektöründe Yazılım Uzmanı olarak yer alan yazar, 2010 Eylül ayından itibaren Kurucu Ortak olarak başladığı Girişim Haber servüneninde; 2014 Nisan ayına kadar girişimcilere ve kobi'lere yön veren haberler yayınladı. Yazar kariyerine bilişim sektöründe özel bir firmada Yazılım Uzmanı olarak devam etmektedir.

Yorumlar

IBRAHIM ATAY
IBRAHIM ATAY
Eğitim için herhangi bir kayıt yapmamız gerekiyor mu ?
Erdem Öztürk
Erdem Öztürk
Merhaba,

Haberimizi güncelleyerek haberin alt kısmında başvuru formu ile ilgili link'i verdik.

Formu doldurarak başvuruda bulunabilirsiniz.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor