Bir Türk Girişimi Olan dealMiner Oylarınızı Bekliyor!

Hali hazırda Türkiye’de grup satın alma sektorunde yükselişini sürdüren Fırsat Bu Fırsat, dealMiner.com ile başta Amerika olmak üzere global pazarlara açılıyor. Gelin hep beraber dealMiner’a destek verip, bir Türk şirketinin Silikon Vadisi’nde bizi temsil etmesini sağlayalım. http://vator.tv/company/dealminer adresi üzerinde “Vote” butonunu kullanarak dealMiner’a destek olabilirsiniz.

Hali hazırda Türkiye’de grup satın alma sektorunde yükselişini sürdüren Fırsat Bu Fırsat, dealMiner.com ile başta Amerika olmak üzere global pazarlara açılıyor.

Fırsat Bu Fırsat geçtiğimiz yıl Haziran ayında Silikon Vadisi’inde bulunan iki Türk girişimci Oguz Arslan ve Reyhan Çepik tarafından kuruldu. Fırsat Bu Fırsat, son zamanlarda hızla yayılan fırsat sitelerini tek bir çatı altında toplayan bir fırsat platformu. Firsatbufirsat.com’da eğlence mekanlarından, restorantlara, sağlık merkezlerinden, spor ve güzellik hizmetlerine kadar şehrinizde olan onlarca günlük fırsatı, tek bir sayfada lokasyon bazlı gösterilmekte. Aynı şekilde kategorilere ayrılmış fırsatları daha düzenli bir şekilde listeleyen servis ile almak istediğiniz hizmeti, en uygun fiyata bularak, hem paradan hem de zamandan tasarruf edebiliyorsunuz.

Fırsat Bu Fırsat sürekli gelişen ara yüzü ile her gün farklı bir ihtiyaca cevap veriyor. 1 milyonu aşkın üyesini teker teker tanıyarak kişiye özel fırsatları listeliyor. Üyeler isterlerse doğum günleri, tatil izinleri gibi sadece kendilerine ait zamanlarda kullanacakları fırsatlar için hatırlatma arayüzünü kullanabilecekler. Böylece yaklaşan tatil izinleri için diledikleri fırsatlar çıktığında kaçırmamış olacaklar. Ayrıca Fırsat Bu Fırsat, iphone ve Android uygulamaları ile bulunduğunuz noktada size en yakın fırsatı listeliyor.

Fırsat sitelerini tek bir platformda toplayan Fırsatbufırsat.com, Amerika’ya açılıyor

Fırsat Bu Fırsat kurmuş olduğu bu sistemi daha da geliştirerek, dış pazara taşıyor. Yabancı dil seçeneği ile global pazarlar için start düğmesine basıyor. “dealMiner” ismiyle iş modeli aynı olan yeni site, global pazardaki fırsatları bünyesinde toplayarak, uluslararası platformdaki kullanıcılara sunacak.

Deal Miner
, San Francisco’da gerçekleştirilecek olan “Splash Competition San Francisco” isimli etkinliğe katılmaya hazırlanıyor. 10 gün boyunca gerçekleşecek ve 14 Eylül bitiminde bitecek olan oylamada, katılan girişimlerden ilk 10’a giren girişimler, 3 dakikalık sunum hakkı ve girişimlerini yabancı yatırımcılara sunma fırsatları kazanıyorlar. Yarışmanın birincisi ise, Javelin Venture Gruop ile toplantı yapmaya hak kazanıyor.

Gelin hep beraber dealMiner’a destek verip, bir Türk şirketinin Silikon Vadisi’nde bizi temsil etmesini sağlayalım. 2 dakikanızı ayırıp bir türk girişimine destek olabilirsiniz. Nasıl mı? dealMiner'a destek olmak için yapmanız gereken http://vator.tv/company/dealminer adresi üzerinde “Vote” butonunu kullanmanız.

Tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz,

Sevgi ve Saygılarımızla,

İdris Cin / Girişim Haber

Yazar İdris Cin Hakkında

Matematik Mühendisi olup, 2005 yılından beri bilişim sektöründe Yazılım Mühendisi olarak çalışmakta olan İdris Cin, 2006'dan beri girişim analizleri yazdığı kişisel blogunu Eylül 2010'da Girişim Haber olarak profesyonelleştirdi. Girişim Haber Yayın Yönetmenliğinin yanısıra özel sektörde Yazılım Proje Yöneticisi ünvanıyla profesyonel hayatına devam etmektedir.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor