BÖ!2011'de Türkiye'nin En İyi Haber Blogu Olmaya Adayız!

Sizlere daha güzel ve daha etkili haberleri duyurabilmek, erişim ve tesir alanımızı genişletmek, gönderdiğiniz bültenleri daha geniş kitlelere ulaştırmak, içinde en ufak bir girişimcilik ruhu taşıyan her vatandaşımızın ekranına girebilmek için çalışmalarımıza coşkuyla devam ediyoruz. Bu heycanla, bu coşkuyla, bu sene 4. sü düzenlenen Türkiyenin en iyi bloglarının seçildiği Blog Ödülleri 2011 yarışmasında Haber Gündem Blogları kategorisinde aday olduk. Amacımız Türkiye'nin en iyi haber blogu haline gelmek ve siz değerli okurlarımız için kusuzsuz bir kaynak olmak.

Değerli okurlarımız,

Sizlere girişim dünyasından gelen en güzel, en heyecanlandırıcı, en "işte budur!" dedirtici, en yol gösterici, en sevindirici.. kısacası en iyi girişim haberlerini duyurmak için Eylül 2010 dan beri hizmetinizdeyiz. Geride bıraktığımız 1 yılı aşkın sürede 19 kategoride 500'ün üzerinde haberi sizlere duyurduk.

Sizlere daha güzel ve daha etkili haberleri duyurabilmek, erişim ve tesir alanımızı genişletmek, gönderdiğiniz bültenleri daha geniş kitlelere ulaştırmak, içinde en ufak bir girişimcilik ruhu taşıyan her vatandaşımızın ekranına girebilmek için çalışmalarımıza coşkuyla devam ediyoruz.

Bu heycanla, bu coşkuyla, bu sene 4. sü düzenlenen ve sevgili Eray Endeş'in inanılmaz performansı ile güçlü bir organizasyon haline gelen, Türkiyenin en iyi bloglarının seçildiği Blog Ödülleri 2011 yarışmasında Haber Gündem Blogları kategorisinde aday olduk.

Amacımız Türkiye'nin en iyi haber blogu haline gelmek ve siz değerli okurlarımız için kusursuz bir kaynak olmak.

Bu amaçla Blog Ödülleri 2011 yarışmasında bizlere oy vererek destek olmanızı bekliyoruz.

Şimdiden teşekkürler! :)

Oy verme işlemi sonrasında diğer kategorileri ve aday blogları da gezerek; severek takip edebileceğiniz bir çok blog ile tanışabilirsiniz. Bizden söylemesi ;)

Blog Ödülleri Hakkında

Blog Ödülleri, 2008 yılından beri geleneksel olarak düzenlenen ve kategorisinde en iyi blogların internet kullanıcılarının oylarıyla belirlendiği bir yarışmadır. İnternet kullanıcılarını blog yazmaya teşvik ederek Türk internet dünyasındaki özgün içeriğin artmasını hedefler. Ayrıca yeni blogların keşfedilmesini ve blogkürenin çok daha fazla kişiye ulaşabilmesini sağlar. Sosyal medya katılımcılarının büyük çoğunluğunun yer aldığı ve bu nedenle markaların bu yepyeni mecra ile buluşacağı en önemli etkinliklerden biridir.

Adaylığımızı tüm girişim dünyasının ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Sevgi ve Saygılarımızla,

Girişim Haber Ekibi adına İdris Cin

Bu içeriği 5.630 kişi okudu.
Kategori: Etkinlik, Bilişim / Teknoloji, Ulusal, Yarışma
Yazar İdris Cin Hakkında

Matematik Mühendisi olup, 2005 yılından beri bilişim sektöründe Yazılım Mühendisi olarak çalışmakta olan İdris Cin, 2006'dan beri girişim analizleri yazdığı kişisel blogunu Eylül 2010'da Girişim Haber olarak profesyonelleştirdi. Girişim Haber Yayın Yönetmenliğinin yanısıra özel sektörde Yazılım Proje Yöneticisi ünvanıyla profesyonel hayatına devam etmektedir.

Yorumlar

Girişimci Genç Ali
Girişimci Genç Ali
Tebrik ediyorum ve severek takip ediyorum haberlerinizi..
Tabiki oyumu kullanarak destek veriyorum!
Başarılar..
Cengiz Tunç
Cengiz Tunç
Merhaba,

Severek takip ediyorum ve destekliyorum.

Yarışmada başarılar diliyorum.
Ayhan
Ayhan
Girişim Haber, girişim haberleri alanında yapılan ve sürekliliğini koruyan ender çalışmalardan birisiniz. Ben sürekliliğinizin devam etmesi ve haberlerinizi devamlı okumak için oyumu kullanarak sizi destekliyorum. Başarılar...
Ayça Demirhan
Ayça Demirhan
Tasarımda yapmış olduğunuz değişikliklerle yarışmaya katılmanız güzel olmuş. Yeni yüzünüz başarı getirir inşallah. Oyum sizindir Smile
Oy kullanmayı çok zahmetli hale getirmişler anlam veremedim.
Girişim Haber
Girişim Haber
@Girişimci Genç Ali: teşekkür ediyoruz.

@Cengiz Tunç: teşekkür ediyoruz.

@Ayhan: çok teşekkür ediyoruz.

@Ayça Demirhan: çok teşekkür ediyoruz. Haklısınız, lakin elimizden aksalkık ve zorluk görüşlerimizi kendilerine belirtmekten başka bir şey gelmiyor şu aşamada.
Cenk Uludağ
Cenk Uludağ
destekliyorum başarılar diliyorum.
Bizimakin
Bizimakin
Yarışmada başarılar dileriz…
Fatih karabulut
Fatih karabulut
selam,

Haberlerinizden ve çalışmalarınızdan memnun bir okur olarak sitenizin blog ödüllerinde derece elde edeceğine eminim Buna katkı sağlamak için oyumu kullanıyorum.

çalışmalarınızın devamını diliyorum.
tuğçe aslan
tuğçe aslan
Merhaba,

başarılar diliyorum. Oyumu kullandım ve arkadaşlarımın da oy vermesi için gerekli platformlarda haberinizi paylaştım.
Girişim Haber
Girişim Haber
@Cenk Uludağ, @Bizimakin : teşekkür ederiz.

@Fatih karabulut : teşekkür ediyoruz, desteğinize binaen daha güzel haberlerle karşınızda olmak borcumuzdur.

@tuğçe aslan : çok teşekkür ediyoruz.

Daha güzel ve daha verimli haberlerle daha sık karşınızda olmak dileğiyle..
esra
esra
Haberlerinizi sürekli takip ediyorum Smile Umarım hakettiğiniz başarıyı yakalarsanız Smile
Sevgiler.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor