Yapabileceğiniz Her Şeyden Para Kazandıran Girişim: GigBizz!

Gigbizz yeteneklerin, tecrübelerin ve becerilerin 10, 15, 20, 25 TL’ya el değiştirdiği internet platformu. Proje ekibi bu hizmetlere ve ürünlere “Gig” diyor. Siz de kendi Gig’inizi oluşturun; sosyalleşerek alışverişin keyfini çıkarın! Günümüz ekonomik şartlarında küçük dediğimiz meblağlarla yürüyen Gigbizz.com kimi zaman asistanınız, kimi zaman arkadaşınız, kimi zamansa işvereniniz olarak ihtiyaçlarınızı eğlenerek karşılamanıza olanak verecek gibi görünüyor.

Gigbizz yeteneklerin, tecrübelerin ve becerilerin 10, 15, 20, 25 TL’ye el değiştirdiği internet platformu. Proje ekibi bu hizmetlere ve ürünlere “Gig” diyor. Siz de kendi Gig’inizi oluşturun; sosyalleşerek alışverişin keyfini çıkarın!

Günümüzde sosyal medyanın geldiği nokta insanları daha fazla paylaşmaya ve bu paylaşımlardan yarar sağlamaya itiyor. Gigbizz.com işbirlikçi/paylaşımcı tüketim fikrini esas alarak çıktığı bu yolda kişilerin yeteneklerini ve deneyimlerini sosyalleşerek paylaşmasını sağlıyor ve bu paylaşımlardan maddi ve manevi fayda sağlamalarını hedefliyor. Kullanıcılar belirlenmiş fiyatlar karşılığında istedikleri herhangi bir ürünü ya da hizmeti; yani ”Gig”i bu platform üzerinden alıp satabiliyorlar. Gig bir deneyim, bir yetenek, kısacası bir kişiyi oluşturan, sonradan kazanılmış veya doğuştan varolan, bir başkasının da işine yarayabilecek becerilerin tümüdür.

Gigbizz, kullanıcılara Autocad dersi vermekten tarot falı bakmaya, elektronik alet önermekten direksiyon dersi vermeye, ingilizce çeviri yapmaktan ilişkinizi analiz edip tavsiye vermeye kadar sınırlarını sizin ihtiyaçlarınızın belirlediği bir ürün çeşitliliği sunuyor. Havuzda henüz bulunmayan ihtiyaçlar için de talepte bulunabilmenin mümkün olması süreci hızlandırıyor.

Günümüz ekonomik şartlarında küçük dediğimiz meblağlarla yürüyen Gigbizz.com kimi zaman asistanınız, kimi zaman arkadaşınız, kimi zamansa işvereniniz olarak ihtiyaçlarınızı eğlenerek karşılamanıza olanak verecek gibi görünüyor.

Girişim Haber ekibi olarak Gigbizz.com'a yayın hayatında başarılar diliyor, bu yeni ve özgün sosyal alışveriş platformunu siz değerli okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Bu içeriği 8.079 kişi okudu.
Kategori: Bilişim / Teknoloji, Yeni Girişim
Yazar İdris Cin Hakkında

Matematik Mühendisi olup, 2005 yılından beri bilişim sektöründe Yazılım Mühendisi olarak çalışmakta olan İdris Cin, 2006'dan beri girişim analizleri yazdığı kişisel blogunu Eylül 2010'da Girişim Haber olarak profesyonelleştirdi. Girişim Haber Yayın Yönetmenliğinin yanısıra özel sektörde Yazılım Proje Yöneticisi ünvanıyla profesyonel hayatına devam etmektedir.

Yorumlar

Eda
Eda
İşte tam olarak aradığım şey ! Teşekkürler Smile
Zahid
Zahid
Seri ilanlara yeni bir yüz kazandırmış bir site. Başarılar.
Osman
Osman
Yeni acilan bu tur bir site var. Reklam icin cok iyi bir butce ayirmislar. Bu yuzden bence tr nin en iyisi olucak

www.5dolara.com

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor