Girişimciler Hayallerini Bu Etkinlik İle Tazelediler!

Boğaziçi Üniversitesi‘nin BuHayalet Projesi kapsamında AngelWingsVenture ve JCI İstanbul paydaşlığında “Girişimci Ne Hayal Eder?“ semineri gerçekleştirildi. Girişim Haber'i temsilen katıldığım bu güzel etkinlik 11 Şubat Cumartesi (dün) günü Boğaziçi Üniversitesi Uçaksavar Kampüsü Garanti Kültür Merkezi‘nde gerçekleştirildi ve yaklaşık 250 hayal sahibi girişimci katılım gösterdi. Etkinliğin programı aşağıdaki gibi idi.

Boğaziçi Üniversitesi‘nin BuHayalet Projesi kapsamında AngelWingsVenture ve JCI İstanbul paydaşlığında “Girişimci Ne Hayal Eder?“ semineri gerçekleştirildi.

Girişim Haber'i temsilen katıldığım bu güzel etkinlik 11 Şubat Cumartesi (dün) günü Boğaziçi Üniversitesi Uçaksavar Kampüsü Garanti Kültür Merkezi‘nde gerçekleştirildi ve yaklaşık 250 hayal sahibi girişimci katılım gösterdi. Etkinliğin programı aşağıdaki gibi idi.

Çok başarılı ve verimli bulduğum etkinlik 09:30'da HayalEt Proje Direktörü Gamze Artun'un açılış ve proje sunum konuşmasıyla başlamış. Ben konuşmanın sonlarına yetişebildiğim için not aktaramayacağım.

Daha sonra Ozan Sönmez; ”AngelWings Ventures İş Geliştirme Direktörü” ve ” JCI İstanbul Başkan Yardımcısı" şapkalarıyla yaptığı sunumunda rakamlardan ve rakamların ardlarına aldıkları birim değerler ile girişimciler için nasıl hayaller ifade edebileceğinden bahsetti.

Akabinde Endeavor Türkiye Genel Sekreteri Didem Altop'tan YABI olarak tanımladıkları "Yarının Büyük İşletmeleri" olacak startup seviyesindeki girişimlerin neler hayal ettiklerini ve aslında nelerle karşılaştıklarını, neler yaşadıklarını örnekleriyle dinledik.

Öğle arasında bir taraftan beslenme ihtiyacımızı giderirken bir taraftanda yuvarlak masalar etrafında networking yaptık. Bu arayı değerlendirerek JCI Dünya Başkan Yardımcısı İsmail Haznedar, JCI İstanbul 2012 Şube başkanı Ali Rıza Durmuş ve JCI İstanbul 2012 Halkla İlişkiler ve PR Direktörü Tolga Kayasu ile tanışma ve muhabbet etme imkanı buldum.

Öğle arasının ardından sırayla mikrofon alan Mehmet Gencer ve Duygu Atacan Türkiye ayağını organize ettikleri Entrepreneurs Roundtable etkinlikleri hakkında paylaşımlarını sundular. İlerleyen dönemlerde bu etkinliklerin devamını Girişim Haber olarak sizlerle paylaşıyor olacağız.

Son olarak; ”Stratejik İşler" Kurucu Ortağı ve JCI Dünya Başkan Yardımcısı olan İsmail Haznedar sunumunun ardından İsmail Haznedar yönetiminde katılımcı girişimcilerle etkileşimli olarak çok faydalı bir çalıştaya imza attıldı.

Etkinlik haberimizi ilgi ve bilgilerinize sunarken, JCI Impact videosu ile sizleri başbaşa bırakıyorum ;)

Sevgi ve Saygılarımla,

İdris Cin / Girişim Haber

Yazar İdris Cin Hakkında

Matematik Mühendisi olup, 2005 yılından beri bilişim sektöründe Yazılım Mühendisi olarak çalışmakta olan İdris Cin, 2006'dan beri girişim analizleri yazdığı kişisel blogunu Eylül 2010'da Girişim Haber olarak profesyonelleştirdi. Girişim Haber Yayın Yönetmenliğinin yanısıra özel sektörde Yazılım Proje Yöneticisi ünvanıyla profesyonel hayatına devam etmektedir.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor