TTNET, Teknoloji Vadisi'nde Girişimcileri Yatırımcılarla Buluşturuyor!

TTNET; her sektörden iş fikrini yatırımcılarla buluşturmayı hedefleyen yeni bir girişim başlatıyor. Fikir sahibi girişimcilerle yatırımcıları TTNET çatısı altında buluşturmak için “TTNET Teknoloji Vadisi” projesini hayata geçiriyor. İş fikirlerinizi başarılı bir şekilde hayata geçirme yolunda ya da yatırım yapmak için yüksek potansiyeli olan iş fikirlerine ulaşmada TTNET gücünden faydalanmak için TTNET Teknoloji Vadisi programının sunduğu faydalar bütünüyle bir an önce tanışmanızı tavsiye ediyoruz.

TTNET; her sektörden iş fikrini yatırımcılarla buluşturmayı hedefleyen yeni bir girişim başlatıyor. Fikir sahibi girişimcilerle yatırımcıları TTNET çatısı altında buluşturmak için “TTNET Teknoloji Vadisi” projesini hayata geçiriyor.

Sistem Nasıl İşleyecek?

İş fikrine sahip girişimciler ve yatırımcılar, TTNET tarafından www.ttnetteknolojivadisi.com.tr web adresinde buluşturulacak. İş fikri olanların “Girişimciler” bölümünden kayıt olarak sisteme sunduğu fikirler, öncelikle TTNET’in profesyonel ekipleri tarafından ön değerlendirmeye alınacak ve bu aşamayı geçen fikirler yatırımcıların beğenisine sunulacak. Yeni iş fikirlerinden yararlanmak isteyen yatırımcılar ise web sitesindeki “Yatırımcılar” kısmından sisteme kayıt olabilecek ve isimleri ya da şirket isimleri sitede yer alacak. TTNET Teknoloji Vadisi’nde girişimciliği destekleyen potansiyel bir “Yatırımcı” olarak bilinecek ve yeni iş fikirlerine ulaşabiliyor olacak. Yatırımcı olmak, iş fikirlerine yatırım konusunda herhangi bir yükümlülük getirmeyecek; girişimlerle ilgili bilgi alma, değerlendirme ya da yatırım için görüşme ancak yatırımcı talebine bağlı olarak gerçekleşecek.

Eğer hayata geçirmek istediğiniz bir projeniz var ise Girişimci olarak sisteme başvurabilirsiniz. Okumanız gereken detaylar bu sayfada.

Eğerki; yatırım yapmak üzere iş fikri ve proje arayan bir Yatırımcı iseniz; sisteme yatırımcı olarak katılabilirsiniz. Sizin okumanız gereken detaylar ise bu sayfada.

İş fikirlerinizi başarılı bir şekilde hayata geçirme yolunda ya da yatırım yapmak için yüksek potansiyeli olan iş fikirlerine ulaşmada TTNET gücünden faydalanmak için TTNET Teknoloji Vadisi programının sunduğu faydalar bütünüyle bir an önce tanışmanızı tavsiye ediyoruz. Şöyle buyrun: www.ttnetteknolojivadisi.com.tr

Haberimizi yatırımcı arayan girişimciler, girişim arayan yatırımcılar başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Sevgi ve Saygılarımızla,

İdris Cin / Girişim Haber

Yazar İdris Cin Hakkında

Matematik Mühendisi olup, 2005 yılından beri bilişim sektöründe Yazılım Mühendisi olarak çalışmakta olan İdris Cin, 2006'dan beri girişim analizleri yazdığı kişisel blogunu Eylül 2010'da Girişim Haber olarak profesyonelleştirdi. Girişim Haber Yayın Yönetmenliğinin yanısıra özel sektörde Yazılım Proje Yöneticisi ünvanıyla profesyonel hayatına devam etmektedir.

Yorumlar

ahmet
ahmet
gerçekten başarılı bir proje olmuş. büyük firmaların girişimcilerin önünü açması çok güzel.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor