İhtiyaçlarınıza Özel Hizmetleri Ayağınıza Getiren Girişim: Armut!

Artık nakliyeci, boyacı, butik pastacı ya da iç mimar gibi birçok farklı hizmeti sunan güvenilir hizmet verenlere ulaşmak çok kolay. Detaylar haberimizde..

Armut.com’da kalite ve güven arayan herkes ‘Hizmet piş ağzıma düş’ diyor! Artık nakliyeci, boyacı, butik pastacı ya da iç mimar gibi birçok farklı hizmeti sunan güvenilir hizmet verenlere ulaşmak çok kolay. Eskiden tanıdıklara sorarak, sarı sayfalara bakarak, internette hangisi spamdir diye saatlerce oyalanarak aradığınız kişiyi bulma devri geride kaldı.

‘Hizmet piş ağzıma düş’ sloganıyla güvenilir, kaliteli ve ekonomik çözüme ulaşmanızı sağlayan Armut.com Türkiye’de bir ilki gerçekleştiriyor. Daha şimdiden 2000’i aşkın üyesine kaliteli hizmet vermeyi ilke edinen Armut.com hizmet alanlar ile verenlerin bir araya geldiği akıllı bir sanal hizmet pazarı.

Diyelim taşınıyorsunuz. Bu talebinizi 5 soruya cevap vererek Armut.com’a söylüyorsunuz. Site sizin kriterlerinize uygun hizmet verenler ile talebinizi paylaşıyor ve bu firmalardan size teklif topluyor. Siz gelen teklifleri e-mail veya SMS yolu ile alıyor, firma profillerini, daha once yaptıkları işlerin fotoğraflarını ve en önemlisi daha once bu firmaya iş yaptırmış kişilerin değerlendirme ve yorumlarını inceliyor ve verdikleri teklifleri tüm bu bilgiler doğrultusunda karşılaştırıp en beğendiğinizi seçiyorsunuz. Hizmeti aldıktan sonra da siteye gelip kendi tecrübenizin yorum ve değerlendirmesini bırakıyorsunuz.

Sitenin kurucusu Başak Taşpınar Değim Boğaziçi Üniversitesi’ni bitirdikten sonra uzun yıllar Amerika’da kariyerine devam eden ve bir oğlu olduktan sonra iki yıl once ailesiyle İstanbul’a dönen bir girişimci. Armut.com’u da İstanbul’a döndüğünde kendi çektiği boyacı, tamirci, nakliyeci gibi hizmet verenleri bulma sıkıntısını başkalarının da yaşamaması için hayata geçirmiş . Ayrıca girişim ve annelik maceralarını da girisimcianne.com blogunda paylaşıyor.

Siz de hayalinizdeki düğünün en güzel anlarını çekecek ya da bebeğinizin ilk anlarını görüntüleyecek iyi bir fotoğrafçı arıyorsanız, salonunuzun duvarındaki griye kaçan rengi içinizi ferahlatacak açık kayısıya boyatmak istiyorsanız ya da yeni evinize nasıl taşınacağınız konusunda kimi arayacağınızı bilmiyorsanız yapmanız gereken tek şey kahvenizi yudumlarken Armut.com’a girip talebinizi bırakmak.

Bu içeriği 7.541 kişi okudu.
Kategori: Bilişim / Teknoloji, Kadın Girişimci, Yeni Girişim
Yazar Erdem Öztürk Hakkında

2006 yılından beri bilişim sektöründe Yazılım Uzmanı olarak yer alan yazar, 2010 Eylül ayından itibaren Kurucu Ortak olarak başladığı Girişim Haber servüneninde; 2014 Nisan ayına kadar girişimcilere ve kobi'lere yön veren haberler yayınladı. Yazar kariyerine bilişim sektöründe özel bir firmada Yazılım Uzmanı olarak devam etmektedir.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor