Girişimci BİM Şimdide Operatörlüğe Soyundu

Toptan Fiyatına Perakende Satış çağrışımı ile başladığı Marketler Zinciri olma yarışında halen en fazla şubelerden birisine sahip olan market olma ünvanıyla devam eden BİM, Avea bünyesi altında kendi tarifesini yaratma işine girişti. BimCell adı verilen Sanal Operatörlük çalışması ile artık hayatımızda KartalCell, FenerCell, GSCell, TSCell gibi bir de BimCell tarifeler paketi olmaya başlayacak.

Toptan Fiyatına Perakende Satış çağrışımı ile başladığı Marketler Zinciri olma yarışında halen en fazla şubelerden birisine sahip olan market olma ünvanıyla devam eden BİM, Avea bünyesi altında kendi tarifesini yaratma işine girişti.  

BimCell adı verilen Sanal Operatörlük çalışması ile artık hayatımızda KartalCell, FenerCell, GSCell, TSCell gibi bir de BimCell tarifeler paketi olmaya başlayacak.

İlk etapta sadece Ön Ödemeli paket çıkaran firma bu sayede faturalı hatların yaşattığı sorunlardan daha fazla oturmuş bir sisteme kavuşuncaya kadar uzak kalmak isteyecek gibi görünüyor.

İlk etapta 6 Saniyesi 1 Kuruş gibi bir fiyat tarifesi ile satışa sunulacak olan BimCell paketleri sonrasında yeni tarifelerin de hayata geçmesi ile biraz daha geniş bir aileye kavuşacaktır.

Firma tarafından sadece BİM Şubelerinde hat satışı yapılacağının duyurulması bir anlamda marka adının daha da büyütülmesi için yapılan bir çalışma olarak ele alınabilir.

Kısacası Bim kendi markasını büyütmek ve zaten hali hazırda her ilde bulunan şubelerine bir özellik daha eklemek için bu tarz bir işe girişti. Avea altyapısı ile fazla bir masraf yapmadan başarılı bir iş çıkarma amacıyla girdiği bu yolda eğer müşteri ilişkilerini iyi yürütmeyi başarırsa oldukça geniş bir kitleye ulaşabilir.

Bu haberimizi, yatırımcı ve girişimci okurlarımızın ilgi ve bilgilerine sunarız.

Hasan Turgut Özdemir / Girişim Haber 

Bu içeriği 4.151 kişi okudu.
Kategori: Reel Sektör, Yatırım, Yeni Girişim

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor