Şekerbank'tan Girişimci Annelere Özel Kredi Paketi

‘Anadolu Bankacılığı’ misyonu gereği esnaf ve küçük işletmelere özel çözümler sunan Şekerbank, Anneler Günü için geliştirdiği kredi paketi ile bu kez esnaf ve çiftçi olan anne girişimcilere avantajlar sunuyor. İlk kez esnaf ve çiftçi anne girişimcilere özel geliştirilen kampanyadan, esnaf ve çiftçi kadın girişimciler yararlanabilecekler. Kampanya kapsamındaki kredi masrafsız olarak sunulacak. Şekerbank’ın Anneler Günü’ne özel kredi kampanyasında; esnaf anneler için 60 aya kadar vade ve aylık %1.59 oranında, çiftçi anneler için ise 12 aya kadar varan vade ve aylık % 2,21 oranında faiz uygulanacak. Detaylar haberimizde..

Anadolu Bankacılığı’ misyonu gereği esnaf ve küçük işletmelere özel çözümler sunan Şekerbank, Anneler Günü için geliştirdiği kredi paketi ile bu kez esnaf ve çiftçi olan anne girişimcilere avantajlar sunuyor. İlk kez esnaf ve çiftçi anne girişimcilere özel geliştirilen kampanyadan, esnaf ve çiftçi kadın girişimciler yararlanabilecekler. Kampanya kapsamındaki kredi masrafsız olarak sunulacak.

Şekerbank’ın Anneler Günü’ne özel kredi kampanyasında; esnaf anneler için 60 aya kadar vade ve aylık %1.59 oranında, çiftçi anneler için ise 12 aya kadar varan vade ve aylık % 2,21 oranında faiz uygulanacak. Anne girişimcilerin 250.000 TL’ye kadar olan kredi taleplerini karşılayacak olan Banka, kredi taleplerinde ise Anneler Günü hediyesi olarak masraf almayacak. Anne girişimciler, paket kapsamında ayrıca, Banka’dan ilk ay alacakları çek karnesine banka masraflarını ödemeden sahip olacaklar. Şirket harcamaları için kullanılan, Bonus program ortağı özelliği barındıran Business Kart için de ilk yıl için kart ücreti alınmayacak.

Yıldız: “Girşimci annelerimizin yanındayız.”

Anneler günü gibi özel zamanlarda sektörün daha çok bireysel segmentteki müşterileri desteklediğini, Şekerbank’ın ise Anadolu Bankacılığı misyonu gereği, esnaf, girişimci ve çiftçi anneleri unutmadığını ve bu segmente özel kampanya geliştirdiklerini belirten Şekerbank İşletme ve Tarım Bankacılığı Genel Müdür Yardımcısı Halit Haydar Yıldız, “Her zaman ülkemizin üretenlerinin yanında bir banka olarak bu kez Anneler Günü’nde, girişimci annelerimizi destekliyoruz. En uygun ve uzun vadeli kaynaklarımızı, ülkemiz üretim dinamiğinin bel kemiği olarak gördüğümüz ve büyük önem verdiğimiz esnaf, küçük işletme ve çiftçiler için ayırarak girişimcilerimizin Bankamız ile birlikte büyümesini hedefliyoruz.” dedi.

31 Mayıs 2012 tarihine kadar devam edecek “Anne Girişimcilere Masrafsız Kredi Kampanyası” hakkında daha fazla bilgi için ilgili banka sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Haberimizi girişimci annelerimiz başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

İdris Cin / Girişim Haber

Yazar İdris Cin Hakkında

Matematik Mühendisi olup, 2005 yılından beri bilişim sektöründe Yazılım Mühendisi olarak çalışmakta olan İdris Cin, 2006'dan beri girişim analizleri yazdığı kişisel blogunu Eylül 2010'da Girişim Haber olarak profesyonelleştirdi. Girişim Haber Yayın Yönetmenliğinin yanısıra özel sektörde Yazılım Proje Yöneticisi ünvanıyla profesyonel hayatına devam etmektedir.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor