Bilişim Teknolojilerinin Geleceği Bilişim Zirvesi 12'de!

Uluslararası Bilişim Zirvesi organizasyonu bu sene yeniliklerle birlikte 11-13 Eylül’de gerçekleşecek. Bilişim teknolojilerinde "Sonraki Adım" temasının işleneceği zirvede pek çok ülkeden bilişim profesyonelleri bir araya gelecek. Bilişim şirketlerinin kendi ülkeleri dışında ve bir iş birliği kurarak gerçekleştirdikleri başarılı projeler, bu yıl ikinci kez ICT Summit Eurasia Ödülleri için yarışacak. Detaylar haberimizde..

İnterpromedya tarafından gerçekleştirilen uluslararası Bilişim Zirvesi organizasyonu bu sene yeniliklerle birlikte 11-13 Eylül’de Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek. Bilişim Teknolojilerinde "Sonraki Adım" temasını işleyecek olan zirvede Avrupa’dan Balkanlara, Ortadoğu’dan Kafkaslara ve Türk Cumhuriyetlerine bilişim profesyonelleri bir araya gelecek.

İşiniz için "Sonraki Adım" ne olacak?

Bilişim Zirvesi'nde bu yıl toplumları ve dünyayı değiştiren bilişim teknolojilerindeki ‘Sonraki Adım’ tartışılacak. Bilişim Zirvesi bölgenin en büyük bilgi, iletişim ve eğitim etkinliği olmanın yanı sıra katılımcılara teknoloji etkinliklerinde sonraki adımı görebilecekleri bir ortam sunuyor.

Uluslararası bilişim projelerinin ödül yarışı da başladı

Bilişim şirketlerinin kendi ülkeleri dışında ve bir iş birliği kurarak gerçekleştirdikleri başarılı projeler, bu yıl ikinci kez ICT Summit Eurasia Ödülleri için yarışacak.

2012 yılı içerisinde hayata geçirilmiş ve halen kullanımda olan bilişim teknolojilerine dayalı uluslararası proje sahibi şirketler, 6 Temmuz 2012′ye kadar İnterpromedya’ya başvurabilecek. Temel olarak başvuru sahibinin Avrasya Bölgesi’nde yerleşik bulunması ve kendi ülkesi dışında herhangi bir ülkede bilişim teknolojisine dayalı bir projeyi farklı bir Avrasya ülkesi şirketinin iş birliği ile gerçekleştirmiş olması koşulu aranıyor. Bilişim teknolojilerine dayalı projelerin tasarım, tedarik, uygulama, yönetim ve işletim süreçlerinden herhangi birini gerçekleştirmiş şirketlerin başvurusuna açık Ödüller’de, konsorsiyum yönetimindeki projeler içinse başvuru sahibinin konsorsiyum lideri olması koşulu aranıyor.

Başvurular, projenin kapsamı, tamamlanma süreleri, görev alan ekipler, kapsama alanı, kullanıcı sayısı, özgünlüğü ve iş birlikleri açısından değerlendirilerek ilk üçe ödül verilecek. Ayrıca bir projeye de Jüri Özel Ödülü verilmesi öngörülüyor.

Finale kalan tüm şirketler ICT Summit Eurasia – Bilişim Zirvesi’12‘ye ücretsiz katılım ve tanıtım imkanı elde ederken, derece sahipleri ise ayrıca geniş katılımlı bir törende ödül heykelciğini kucaklayacak.

İnterpromedya Genel Müdürü Güldane Taşdemir zirve hakkında merak edilenleri TEB KOBİ TV röportajı ile açıkladı;

Etkinlik Bilgileri
Etkinlik Adı: Bilişim Zirvesi '12
Organizasyon: İnterpromedya
Tarihler:  11-13 Eylül 2012
Yer: Haliç Kongre Merkezi
Kayıt Adresi: www.bilisimzirvesi.com.tr/12/kayit/

Zirve ve yarışma hakkında daha fazla bilgi için www.bilisimzirvesi.com.tr adresini ziyaret etmenizi öneriyoruz. Haberimizi teknoloji ve bilişim sektöründeki girişimci ve yatırımcılarımız/yöneticilerimiz başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

İdris Cin / Girişim Haber

Bu içeriği 6.675 kişi okudu.
Kategori: Etkinlik, Bilişim / Teknoloji, Ulusal, Video Haber
Yazar İdris Cin Hakkında

Matematik Mühendisi olup, 2005 yılından beri bilişim sektöründe Yazılım Mühendisi olarak çalışmakta olan İdris Cin, 2006'dan beri girişim analizleri yazdığı kişisel blogunu Eylül 2010'da Girişim Haber olarak profesyonelleştirdi. Girişim Haber Yayın Yönetmenliğinin yanısıra özel sektörde Yazılım Proje Yöneticisi ünvanıyla profesyonel hayatına devam etmektedir.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor