Bulunması Zor Ayakkabıların Adresi FİTBAS, Artık Daha da Güçlü

Online ayakkabıcılık sektöründe, mağazalarda bulunması oldukça zor olan kadınlarda 33-34-35-41-42-43 erkeklerde 37-38-39-45-46-47-48 numaralı ayakkabıları müşterilerinin beğenisine sunan FİTBAS, Türkiye'nin saygın erkek ayakkabı devi Cabani'nin ortaklarından Ali Kaban'ın oğlu Erkan Kaban'ın yaptığı yatırım ile daha da güçlendi. Loggalin, Crunell by Erkan Kaban, Pierre Cardin, King Paolo, Dexter, Giorgio Vito, Romani gibi yerli ve yabancı markaları müşterileriyle buluşturan Fitbas, aldığı bu yatırım ile bulunması zor ayakkabı numaralarında da şıklığı yakalamak isteyenler için kullanmayı hedefliyor. Detaylar haberimizde..

Online ayakkabıcılık sektöründe, mağazalarda bulunması oldukça zor olan kadınlarda 33-34-35-41-42-43 erkeklerde 37-38-39-45-46-47-48 numaralı ayakkabıları müşterilerinin beğenisine sunan FİTBAS, Türkiye'nin saygın erkek ayakkabı devi Cabani'nin ortaklarından Ali Kaban'ın oğlu Erkan Kaban'ın yaptığı yatırım ile daha da güçlendi.

Loggalin, Crunell by Erkan Kaban, Pierre Cardin, King Paolo, Dexter, Giorgio Vito, Romani gibi yerli ve yabancı markaları müşterileriyle buluşturan Fitbas, aldığı bu yatırım ile bulunması zor ayakkabı numaralarında da şıklığı yakalamak isteyenler için kullanmayı hedefliyor.

Ayakkabı sektöründe genellikle çalışılmayan ya da özel olarak çalışılan çok küçük ya da çok büyük numaralı ayakkabıları, beğendiği modelleri giymeyi arzulayan ama bulabildiğiyle yetinmek zorunda kalan önemli bir kesime hizmet verebilmek amacıyla kurulan Fitbas, bu ortaklık ile ismi ayakkabı ile özdeşleşmiş bir e-ticaret sitesi olma yolunda, önemli bir adım atmış oldu.

FİTBAS kurucu ortaklarından Taner Kayman, Erkan Kaban yatırımını değerlendirerek "Almış olduğumuz bu yatırımı sadece Fitbas açısından değil online ayakkabı alış-veriş dünyası için de heyecan verici buluyorum. Bu yatırımı Büyük numara & Küçük numara müşteri beklentileri doğrultusunda ve bu kitleyi memnun edecek modellerin altyapısında kullanarak yine müşterilerimiz için değerlendireceğiz" dedi. Kayman, "Bunu sektördeki gücümüzün bir göstergesi olarak algılıyorum. Bu yatırımın Fitbas'ı hedeflerine hizmet edeceğini ve markamızı Türkiye'nin online ayakkabıcılık sektöründe saygın ve seçkin bir yere getireceği inancını taşıyorum" sözleriyle Fitbas'ın online ayakkabıcılık sektöründeki hedeflerini vurguladı.

Niş olarak konumlanarak bulunması zor ayakkabılara odaklanmış bir dikey e-ticaret projesi olan Fitbas.Com'a yayın hayatında başarılar diliyor, daha fazla bilgi ve ayakkabı modelleri için siteyi incelemenizi tavsiye ediyor, haberimizi ayakkabı bulmakta sıkıntı yaşayan okurlarımız başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

İdris Cin / Girişim Haber

Yazar İdris Cin Hakkında

Matematik Mühendisi olup, 2005 yılından beri bilişim sektöründe Yazılım Mühendisi olarak çalışmakta olan İdris Cin, 2006'dan beri girişim analizleri yazdığı kişisel blogunu Eylül 2010'da Girişim Haber olarak profesyonelleştirdi. Girişim Haber Yayın Yönetmenliğinin yanısıra özel sektörde Yazılım Proje Yöneticisi ünvanıyla profesyonel hayatına devam etmektedir.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor