Üniversite Öğrencileri İçin "Etohum-Girişim Fabrikası Yaz Kampı" Başlıyor!

İlkini geçen sene düzenlenen Etohum – Özyeğin Üniversitesi Yaz kampının 2'incisini 12 Temmuz’da gerçekleşiyor. Üniversite öğrencilerine açık olacak kampın sınıf eğitimi 12 Temmuz’da Özyeğin Üniversitesi Altunizade kampüsünde gerçekleşecek. Yaz ayının ilerleyen aylarında kampa katılan öğrencilere görevler verilecek bunları gerçekleştirmeleri beklenecek. Detaylar haberimizde..

İlkini geçen sene düzenlenen Etohum – Özyeğin Üniversitesi Yaz kampının 2'incisini 12 Temmuz’da gerçekleşiyor. Üniversite öğrencilerine açık olacak kampın sınıf eğitimi 12 Temmuz’da Özyeğin Üniversitesi Altunizade kampüsünde gerçekleşecek. Yaz ayının ilerleyen aylarında kampa katılan öğrencilere görevler verilecek bunları gerçekleştirmeleri beklenecek.

Öğrencilerden Beklenenler

- İlk kamp da olduğu gibi Özyeğin Üniversitesi’le beraber düzenlenen Etohum – Girişim Fabrikası girişimcilik yaz kampında katılımcı öğrencilerin notlar tutmaları bunları bloglarında paylaşmaları beklenmektedir.

- Bunun yanı sıra yaz kampına katılan girişimci adaylarına 10 internet şirket vakası verilecek ve bunları analiz etmeleri istenecektir. Analiz ettikleri internet şirketleri hakkında yazdıkları makaleler etohum.com’da yayınlanacaktır.

- Yaz kampı sırasında katılımcı girişimcileri internet şirketlerinde belli bir süre gözlem ve yerinde analiz için internet şirketlerine gönderilecek. Burada aktif olarak internet girişimlerini incelemeleri beklenecektir.

- Yaz kampına katılanlarla beraber Türkiye’de başarılı olmuş internet şirketlerine yerinde geziler planlanmaktadır. Bu internet şirketi gezilerinde aldıkları notları düzenli olarak yazmaları beklenmektedir.

Yaz kampına katılan öğrenciler Temmuz başında belirlenen gruplarla beraber bir internet fikrini iş planı haline getirebileceklerdir. Bu iş planlarını Eylül ayında Etohum – Girişim Fabrikası danışma kuruluna sunabilecekler.

Kimler Katılabilir?

- Tüm üniversitelerin tüm bölümlerine açıktır,

- Başvuru yapanların üniversitede okuyor olması (veya bu yıl bitirmiş olması) gereklidir.

- Etohum Garaj İstanbul’da olduğu için şehir dışından başvuracak adaylar kampa kendi imkanlarıyla geleceklerdir.

- Etohum yaz kampı sadece seçilecek öğrencilere açıktır ve ücretsizdir.

Kampa katılım için son başvuru tarihi 6 Temmuz olarak belirlenmiştir. Kampa katılmak için başvuru formunu doldurmanız gerekmektedir. Kamp ile ilgili gelişmeleri Etohum sosyaş medya hesapları Facebook ve Twitter üzerinden takip edebilirsiniz.

Haberimizi üniversiteli girişimcilerimiz başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgisine ve bilgisine sunuyoruz.

Erdem Öztürk / Girişim Haber

Bu içeriği 5.440 kişi okudu.
Kategori: Etkinlik, Girişimci Röportajları
Yazar Erdem Öztürk Hakkında

2006 yılından beri bilişim sektöründe Yazılım Uzmanı olarak yer alan yazar, 2010 Eylül ayından itibaren Kurucu Ortak olarak başladığı Girişim Haber servüneninde; 2014 Nisan ayına kadar girişimcilere ve kobi'lere yön veren haberler yayınladı. Yazar kariyerine bilişim sektöründe özel bir firmada Yazılım Uzmanı olarak devam etmektedir.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor