Bilgisayara İşaret Dilini Bu Türk Girişimciler Öğretiyor! [Video Haber]

Boğaziçi Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü doktora öğrencisi Cem Keskin ve İnşaat Mühendisliği Bölümü mezunu Eray Berger’in girişimi olarak kurulan Sigma ArGe Bilişim Teknolojileri, ABD'de düzenlenen ve Bilgisayarla Görme alanında en önemli konferans olan Computer Vision and Pattern Recognition 2012 (CVPR)'da Gesture Challenge yarışmasında birincilik kazandı. Geliştirilen uygulama sayesinde elleri sanal birer joystick ve mouse gibi kullanmak, el şekil ve hareketleri ile bilgisayara komut vermek mümkün hale geliyor. Detaylar haberimizde..

Boğaziçi Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü doktora öğrencisi Cem Keskin ve İnşaat Mühendisliği Bölümü mezunu Eray Berger’in girişimi olarak kurulan Sigma ArGe Bilişim Teknolojileri, ABD'de düzenlenen ve Bilgisayarla Görme alanında en önemli konferans olan Computer Vision and Pattern Recognition 2012 (CVPR)'da Gesture Challenge yarışmasında birincilik kazandı.

Geliştirilen uygulama sayesinde elleri sanal birer joystick ve mouse gibi kullanmak, el şekil ve hareketleri ile bilgisayara komut vermek mümkün hale geliyor. Sözü daha fazla uzatmadan sizi haber videosuyla başbaşa bırakıyoruz;

Sigma ArGe Bilişim Teknolojileri ve geliştirdikleri teknolojiler hakkında daha fazla bilgi için www.sigmard.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Girişimcilerimiz Cem Keskin ve Eray Berger'i tebrik ediyor, Teb KobiTv kaynaklı haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

İdris Cin / Girişim Haber

Yazar İdris Cin Hakkında

Matematik Mühendisi olup, 2005 yılından beri bilişim sektöründe Yazılım Mühendisi olarak çalışmakta olan İdris Cin, 2006'dan beri girişim analizleri yazdığı kişisel blogunu Eylül 2010'da Girişim Haber olarak profesyonelleştirdi. Girişim Haber Yayın Yönetmenliğinin yanısıra özel sektörde Yazılım Proje Yöneticisi ünvanıyla profesyonel hayatına devam etmektedir.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor