E-ticaret Girişimcileri, İstanbul E-ticaret Zirvesi'ni Kaçırmayın!

Marmara Üniversitesi Haydarpaşa Kampüsü’nde gerçekleşecek olan İstanbul E-ticaret Zirvesi’nde internette iş kurmak isteyenler veya kurmakta olan girişimciler buluşuyor. Henüz fikir veya şirket kurma aşamasında olan girişimcilere, aynı zamanda şirketini kurmuş fakat şirketin diğer faaliyetleri için vizyonunu genişletmeye ihtiyaç duyan girişimciler katılımcı olarak yer alacak. Zirve 13 Ekim'de, detaylar ise haberimizde..

Marmara Üniversitesi Haydarpaşa Kampüsü’nde gerçekleşecek olan İstanbul E-ticaret Zirvesi’nde internette iş kurmak isteyenler buluşuyor. Henüz fikir veya şirket kurma aşamasında olan girişimcilere, aynı zamanda şirketini kurmuş fakat şirketin diğer faaliyetleri için vizyonunu genişletmeye ihtiyaç duyan girişimciler katılımcı olarak yer alacak.

13 Ekim Cumartesi günü gerçekleşecek bu etkinlikte yeni girişimlerin desteklenerek ülke ekonomisine kazandırılması, kendi teknolojisini geliştirebilen ve ar-ge kültürüne sahip girişimci nesillerin yetiştirilmesi gibi girişimcileri yakından ilgilendiren daha birçok konu ele alınacak.

13 Ekim Cumartesi saat 8.30′da başlayacak zirve akşam 17.00′a kadar çeşitli panel ve konuşmalarla devam edecek. Zirvede Fatih İşbecer, Ersan Özer, Birol Kabakoğlu, Elbruz Yılmaz ve Kutlu Kazancı gibi önemli isimler konuşmacı olarak yer alacak.

İstanbul e-Ticaret Zirvesi’nde üzerinde durulacak konu başlıklarından bazıları şöyle;

  • Ulusal teknolojik kalkınma ve küresel rekabet edilebilirlik düzeyinin artırılmasına katkıda bulunulması,
  • Toplumda girişimcilik, innovasyon ve Ar-Ge kültürünün oluşturulması,
  • Kendi teknolojisini geliştirebilen, innovasyon ve ar-ge kültürüne sahip girişimci nesillerin yetiştirilmesine destek sağlanması,
  • Girişimcilere ortak kullanım alanlarının yaratılırak proje ve kişisel gelişimlerini tamamlamalarına olanak verilmesi,
  • Girişimcilerin, üniversite-sanayi işbirliği oluşturularak desteklenmesi,
  • Yeni girişimlerin şirketleşerek ülke ekonomisine katkı sağlamaları konusunda teşvik edilmesi,
  • Genç girişimcilerin istihdam olanaklarının artırılması,
  • Girişimci ve yatırımcıların buluşmasına olanak sağlanması.

Zirvenin Amacı Nedir?

İstanbul e-Ticaret Zirvesi: internet konusunda yeni iş fikri olan henüz şirketini kurmamış, iş fikrini gerçekleştirmek için şirketini kurmak üzere olan, internet şirketini / girişimi kurmuş, sermaye, yönetim, pazarlama ve diğer desteğe ihtiyacı olan, girişimci ve girişimci adaylarnın katılacağı bir organizasyon. Zirvede, Türkiye’deki başarılı şirket kurucuları, yatırımcılar, girişimciler ve diğer konularda başarılı profesyoneller davet edilerek, katılımcılara teorik bilgilendirmenin yanı sıra pratik uygulamalar ve tecrübelerin anlatılması sağlanacak. Zirve, Türkiyede e-ticaret girişimcilerinin destekleyerek pazara yeni ürün ve servislerin sunulmasına imkan sağlamayı hedeflemekte ve bu sayede ülkemizin yenilik ve teknoloji alanında gelişimini desteklemeyi amaçlamakta.

İstanbul E-Ticaret Zirvesi hakkında daha fazla bilgi ve program detayları için www.e-ticaretzirvesi.org adresini ziyaret edebilir, katılım için kayıt sayfasını kullanabilirsiniz.

Zorlu girişimcilik yolunda, hayallerinizi ve fikirlerinizi hayata geçirme noktasında ihtiyaç duyulan birçok alanda bilgi alabileceğiniz bu zirveyi kaçırmamanızı tavsiye ediyor, haberimizi e-ticaret girişimcilerimiz başta olmak üzere, tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

İdris Cin / Girişim Haber

Yazar İdris Cin Hakkında

Matematik Mühendisi olup, 2005 yılından beri bilişim sektöründe Yazılım Mühendisi olarak çalışmakta olan İdris Cin, 2006'dan beri girişim analizleri yazdığı kişisel blogunu Eylül 2010'da Girişim Haber olarak profesyonelleştirdi. Girişim Haber Yayın Yönetmenliğinin yanısıra özel sektörde Yazılım Proje Yöneticisi ünvanıyla profesyonel hayatına devam etmektedir.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor