Girişimler İçin Kullanıcı Deneyimi ve Kullanılabilirlik (Lean UX)

Girişimcilik projelerinde vakit az, yapılacak iş çok iken; neden sürekli para ve zaman boşa harcanır? Süreci verimli kullanmak, bulguları toplayıp değerlendirmek ve daha iyi iş çıkarabilmek, girişimci için tam bir ‘challenge’ olmuşken; nereden başlamak gerekir? Başlangıçta finans kaynağı azken -hatta yokken- kullanılabilirlik testleri nasıl yapılır? Büyük bir iş gücü olmadan bulgular nasıl değerlendirilebilir? 7 Kasım 2012 Çarşamba günü Userspots ve Yalın Girişim Atölyesi'nin birlikte düzenleyeceği ”Girişimler için Kullanıcı Deneyimi ve Kullanılabilirlik (Lean UX)” etkinliğinde atölye çalışması gerçekleştirilecek. Detaylar haberimizde..

Girişimcilik projelerinde vakit az, yapılacak iş çok iken; neden sürekli para ve zaman boşa harcanır? Süreci verimli kullanmak, bulguları toplayıp değerlendirmek ve daha iyi iş çıkarabilmek, girişimci için tam bir ‘challenge’ olmuşken; nereden başlamak gerekir? Başlangıçta finans kaynağı azken -hatta yokken- kullanılabilirlik testleri nasıl yapılır? Büyük bir iş gücü olmadan bulgular nasıl değerlendirilebilir?

İşte 7 Kasım 2012 Çarşamba günü Userspots ve Yalın Girişim Atölyesi'nin birlikte düzenleyeceği ”Girişimler için Kullanıcı Deneyimi ve Kullanılabilirlik (Lean UX)” etkinliğinde girişimcilere bu süreçteki sorulara fazlasıyla yardımcı olacak bir atölye çalışması gerçekleştirilecek.

"Urban Station Seminerleri" kapsamında gerçekleşecek olan atölyede, katılımcılar hem kullanılabilirlik ve kullanıcı deneyimi konusunda giriş seviyesinde bilgi sahibi olacaklar, hem de kendi girişimleri için ücretsiz kullanılabilirlik testi yapabilme imkanı bulabilecekler.

Tarih: 07 Kasım 2012 Çarşamba
Yer: Urban Station Turkey - Ayazağa Mh. Dereboyu Cd. Meydan Sk. Veko Giz No:85 - Şişli / Istanbul
Program:
18:00 - 18:30 Burak Yaman : Yalın Girişim Döngüsü : "Öğren > Kur > Ölçümle"
18:30 - 19:00 Gökhan Besen : Girişimler Kullanıcı Deneyimi Adına Neler Yapabilir?
19:00 - 19:15 Kahve Molası
19:15 - 20:30 Mustafa Dalcı : Düşük Maliyetli Kullanılabilirlik Testleri ve Kullanılabilirlik Atölyesi.

Not: Etkinliğe katılacak girişimlere ücretsiz kullanılabilirlik testi yapılacak. Etkinlik katılımı ise ücretsiz.

Etkinlik hakkında daha detaylı bilgi için MeetUp etkinlik sayfasını inceleyebilirsiniz. Haberimizi İstanbul'daki girişimcilerimiz başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

İdris Cin / Girişim Haber

Yazar İdris Cin Hakkında

Matematik Mühendisi olup, 2005 yılından beri bilişim sektöründe Yazılım Mühendisi olarak çalışmakta olan İdris Cin, 2006'dan beri girişim analizleri yazdığı kişisel blogunu Eylül 2010'da Girişim Haber olarak profesyonelleştirdi. Girişim Haber Yayın Yönetmenliğinin yanısıra özel sektörde Yazılım Proje Yöneticisi ünvanıyla profesyonel hayatına devam etmektedir.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor